Kantoorruimte huren Rotterdam Noord, Vijverhofstraat 47

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Oplaadpunt auto
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Vijverhofstraat 47 in Rotterdam Noord

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 60 m2
  Huurprijs: € 1.400 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 70 m2
  Huurprijs: € 1.650 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Vijverhofstraat (Noord)

Kantoorruimte huren op een mooie locatie in Rotterdam? Dat kan aan de Vijverhofstraat, gelegen in de Agniesebuurt. Het betreft een kantoorgebouw uit het jaar 1966 met een totale gebruiksoppervlakte van 6058 m2. Diverse bedrijven, waaronder reclamebureaus, financiële bedrijven en architectenbureaus zijn al gehuisvest in dit kantoorgebouw. 

Huurprijzen

De bezettingsgraad van de kantoorruimten ligt over het algemeen erg hoog in dit kantoorpand. Niet gek, want het is relatief goedkoop huren aan de Vijverhofstraat. Momenteel zijn dan ook alle kantoorruimten verhuurd. Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden. Wie weet komt er binnenkort een geschikte ruimte vrij voor jouw onderneming. 

Pantry, 24/7 toegang en postadres 

De voorzieningen en services in dit kantoorpand aan de Vijverhofstraat zijn goed geregeld. Zo maak je 24/7 gebruik van jouw kantoorruimte en kun je je op dit adres inschrijven om post te ontvangen. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een nette pantry, handig voor het zetten van een kopje koffie of het bereiden van je lunch. Bovendien zit het gebruik van internet bij de huurprijs inbegrepen! 

Locatie en bereikbaarheid

Over de bereikbaarheid van dit kantoorpand hoef jij je geen zorgen te maken. Treinstation Rotterdam Centraal ligt op een afstand van slechts 900 meter. Vanaf hier is het 10 minuten lopen naar kantoor. Vind je dit toch nog iets te ver? Stap dan uit bij bushalte Schiekade. Deze bushalte is slechts 300 meter verwijderd van het kantoorgebouw. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A20, A13 en A16 binnen enkele minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Vijverhofstraat?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren in dit prachtige kantoorpand aan de Vijverhofstraat in Rotterdam? Je huurt dan in een gezellige omgeving met bars als Gare du Nord op loopafstand. Plan gratis een rondleiding in en kom het kantoorpand met eigen ogen bekijken.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Is een mooie kantoorpand waar veel ruimte is!

M

De sfeervolle inrichting geeft de ruimtes een heel huiselijk gevoel.

Prettige werkomgeving

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Vijverhofstraat 47

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen