Rotterdam Noord, Vijverhofstraat 47

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Vijverhofstraat (Noord)

Kantoorruimte huren op een mooie locatie in Rotterdam? Dat kan aan de Vijverhofstraat, gelegen in de Agniesebuurt. Het betreft een kantoorgebouw uit het jaar 1966 met een totale gebruiksoppervlakte van 6058 m2. Diverse bedrijven, waaronder reclamebureaus, financiële bedrijven en architectenbureaus zijn al gehuisvest in dit kantoorgebouw. 

Huurprijzen

De bezettingsgraad van de kantoorruimten ligt over het algemeen erg hoog in dit kantoorpand. Niet gek, want het is relatief goedkoop huren aan de Vijverhofstraat. Momenteel zijn dan ook alle kantoorruimten verhuurd. Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden. Wie weet komt er binnenkort een geschikte ruimte vrij voor jouw onderneming. 

Pantry, 24/7 toegang en postadres 

De voorzieningen en services in dit kantoorpand aan de Vijverhofstraat zijn goed geregeld. Zo maak je 24/7 gebruik van jouw kantoorruimte en kun je je op dit adres inschrijven om post te ontvangen. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een nette pantry, handig voor het zetten van een kopje koffie of het bereiden van je lunch. Bovendien zit het gebruik van internet bij de huurprijs inbegrepen! 

Locatie en bereikbaarheid

Over de bereikbaarheid van dit kantoorpand hoef jij je geen zorgen te maken. Treinstation Rotterdam Centraal ligt op een afstand van slechts 900 meter. Vanaf hier is het 10 minuten lopen naar kantoor. Vind je dit toch nog iets te ver? Stap dan uit bij bushalte Schiekade. Deze bushalte is slechts 300 meter verwijderd van het kantoorgebouw. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A20, A13 en A16 binnen enkele minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Vijverhofstraat?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren in dit prachtige kantoorpand aan de Vijverhofstraat in Rotterdam? Je huurt dan in een gezellige omgeving met bars als Gare du Nord op loopafstand. Plan gratis een rondleiding in en kom het kantoorpand met eigen ogen bekijken.

Flexibele kantoorkamers huren in hartje Rotterdam Vijverhofstraat 47 Rotterdam Noord Toplocatie!

3D Viewer Vijverhofstraat

Klik om te activeren

2 beoordelingen Vijverhofstraat

Is een mooie kantoorpand waar veel ruimte is!

De sfeervolle inrichting geeft de ruimtes een heel huiselijk gevoel. Prettige werkomgeving

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!