Kantoorruimte huren Rotterdam Noord, Vareseweg 41

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Vareseweg 41 in Rotterdam Noord

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 42 m2
  Huurprijs: € 585 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 86 m2
  Huurprijs: € 1.197 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Vareseweg in Rotterdam (Noord)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Rotterdam Noord? Neem dan eens een kijkje in het kantoorgebouw aan de Vareseweg. Hier heb je de mogelijkheid om mooi afgewerkte kantoorruimten te huren in een modern en representatief kantoorgebouw. Met de aanwezige faciliteiten en de gunstige locatie maakt dit een ideale plek voor jouw organisatie. Benieuwd wat dit kantoorgebouw jou allemaal te bieden heeft? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog enkele units beschikbaar voor de verhuur, de kleinste beschikbare kantoorkamer heeft een oppervlakte van 27 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €385,-. Huur je liever een kantoorkamer die net iets groter is dan dat? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 45 m2, te huur voor €625,- per maand. De grootste kantoorruimte die beschikbaar is heeft een oppervlakte van 86 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1197,-. Ben jij nieuwsgierig of de geschikte kantoorruimte er voor jou tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in.

Parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Vareseweg in Rotterdam Noord, zijn de faciliteiten en voorzieningen goed voor elkaar. Jij als huurder kunt altijd met een veilig gevoel je spullen achterlaten, het kantoorpand is namelijk goed beveiligd met camera’s en een alarmsysteem. Daarnaast heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, handig wanneer je zelf wilt bepalen wanneer je jouw werkdagen start en eindigt. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan kun je deze makkelijk op eigen terrein parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is, zoals eerder gezegd, heel gunstig. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik je makkelijk en snel je nieuwe werkplek. Via de rijkswegen A13 en A20 rij je binnen enkele minuten naar je werkplek en ook de dichtstbijzijnde bushalte is op loopafstand bereikbaar.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Vareseweg in Rotterdam Noord?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Vareseweg in Rotterdam Noord? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Vareseweg in Rotterdam Noord.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Erg zakelijk kantoorpand met fijne kantoorruimten.

Kon altijd zo het kantoor binnen lopen als ik wou. Hierdoor kon ik mijn eigen werktijden bepalen, super fijn! Zeker een aanrader

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Vareseweg 41

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen