Kantoorruimte huren Rijswijk, Patrijsweg 4-140

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Lift
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Fietsenstalling
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Sociaal hart
  • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Patrijsweg 4-140 in Rijswijk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rijswijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur in een kantoorpand met andere gerenommeerde bedrijven in Rijswijk

Hockey Republic, Emerson, TamTam, Golfplaza en Autotaalglas. Voegt u uw onderneming toe aan dit rijtje met gerenommeerde bedrijven, dat kantoorruimte huurt in dit representatieve kantoorpand aan de Patrijsweg in Rijswijk? U huurt hier op een goed bereikbare locatie, op loopafstand van een tramhalte en op een zichtlocatie direct aan de snelweg A13. De KFC ligt letterlijk voor de deur van het kantoor en voor een heerlijk kopje koffie kunt u terecht bij de nabijgelegen Starbucks. 

Kantoorruimte beschikbaar vanaf 150 m2 tot 5.800 m2 in Rijswijk

Of u nu een start-up bent of dat u een internationaal bekende organisatie onder uw hoede heeft, in dit kantoorgebouw huurt u een kantoorruimte die past bij de omvang van uw bedrijf. U huurt een kantoorruimte op maat (150 - 5.800 m2) in Rijswijk. 

Voor maar €99,- per m2 per jaar huren in dit kantoor

Wilt u flexibel kantoorruimte huren of toch een overeenkomst voor de lange termijn? In overleg is de huurtermijn overeen te komen. De huurprijs bedraagt slechts €99,- per m2 per jaar (exclusief servicekosten) in dit kantoorgebouw in Rijswijk. 

Gratis parkeerruimte? Check! Gestoffeerd huren? Check!

Er is voldoende ruimte om uw auto te parkeren bij dit kantoor in Rijswijk en niet onbelangrijk: dit is gratis. Tanken kunt u gemakkelijk bij de Shell, deze ligt direct aan de overkant van het kantoor. Geen tijd of geen zin om uw nieuwe kantoorruimte in te richten? Geen probleem, u huurt hier gestoffeerd een kantoorkamer of kantoorruimte op maat. 

Werken in hetzelfde kantoor als Emerson en Golfplaza in Rijswijk?

Ziet u het zitten om een kantoorruimte te huren in dit kantoor in Rijswijk, waar ook bekende bedrijven als Emerson en Golfplaza huren? Plan dan een rondleiding in door dit kantoorpand aan de Patrijsweg, via het menu op deze pagina. Meer informatie? Neem contact op met SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

U

Leuke open sfeer hangt hier, mede dankzij de glazen wanden.

T

Fijne ruim opgezette kantoorruimte, prettige ingang met vriendelijk ontvangst.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Patrijsweg 4-140

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen