Kantoorruimte huren Rijswijk, Einsteinlaan 2-30

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Einsteinlaan 2-30 in Rijswijk

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 286 m2
  Huurprijs: € 2.980 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 480 m2
  Huurprijs: € 5.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Einsteinlaan 2- 30 in Rijswijk

Een kantoorruimte huren aan de Einsteinlaan in Rijswijk? Dit luxe kantoorpand is gelegen op een schitterende zichtlocatie op het businesspark ‘Broekpolder’ in Rijswijk. Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar. Je huurt hier je nieuwe werkplek, zowel gemeubileerd als ongemeubileerd. De kantoorkamers beschikken over de nodige voorzieningen zoals internet, gratis printen en een beveiliging.

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de keuze uit drie kantoorkamers. De te huren kantoorruimtes hebben de volgende afmetingen: 375 m2, 444 m2 en 889 m2. De huurprijzen voor deze kantoorruimtes variëren tussen de €3906,- en de €9260,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

24/7 toegankelijk, schoonmaak en sociaal hart

Als je op zoek bent naar een kantoorruimte met goede voorzieningen, dan is het kantoorpand aan de Einsteinlaan in Rijswijk helemaal wat voor jou! Dit kantoorpand beschikt over een sociaal hart waar je gezellig met andere huurders een kopje koffie kunt drinken. Wil je 's avonds nog aan het werk? Geen probleem, je kan namelijk 24/7 terecht in je eigen kantoorruimte. Daarnaast is er een schoonmaak aanwezig die jouw gehuurde kantoorruimte aan de Einsteinlaan weer helemaal netjes maakt!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand van de Einsteinlaan in Rijswijk ligt op de kruising van de A4 en A13, aan het knooppunt Ypenburg. De kantoorruimtes liggen op een steenworp afstand van Den Haag, slechts 15 minuten van Rotterdam en 30 minuten van Amsterdam. Met het openbaar vervoer is het kantoorpand goed te bereiken. Tram 1 rijdt van Den Haag naar Delft en stopt op 3 minuten loopafstand. Tram 15 heeft ook een halte op loopafstand. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Einsteinlaan in Rijswijk?

Kun je niet wachten om de kantoorruimte aan de Einsteinlaan in Rijswijk te huren? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met de vastgoedconsultants van ons, wij helpen je graag!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Einsteinlaan 2-30

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen