Kantoorruimte huren Rijswijk, Polakweg 7

Voorzieningen
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Koffie/thee
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Polakweg 7 in Rijswijk

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 31 m2
  Huurprijs: € 684 € 650 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 48 m2
  Huurprijs: € 926 € 880 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 53 m2
  Huurprijs: € 1.000 € 950 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 56 m2
  Huurprijs: € 1.105 € 1.050 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Polakweg 7 in Rijswijk

Zoek je een prettig kantoor voor je hele team in Rijswijk? Overweeg dan ons aanbod op Polakweg 7, in het hart van bedrijventerrein Plaspoelpolder. Hier vind je kantoren op de derde verdieping van het gerenommeerde kantoorgebouw “Seven”, die perfect aansluiten bij jouw professionele behoeften.

Huurmogelijkheden

Op Polakweg 7 heb je de keuze uit 14 verschillende kantoorruimtes, variërend van 25 m² tot 76 m². Deze ruimtes zijn voorzien van moderne gemakken zoals airconditioning, een gedeelde pantry en dubbele toiletvoorzieningen. De all-in huurprijzen omvatten servicekosten en gebruik van alle faciliteiten.

Voorzieningen

Jouw kantoor op Polakweg 7 biedt niet alleen een representatieve entree en een ontvangstruimte, maar ook het gemak van 24/7 toegang en voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Je hebt ook de mogelijkheid om jouw kantoorruimte gemeubileerd op te leveren, voor extra comfort en efficiency.

Uitstekende Locatie en Bereikbaarheid

Gelegen aan de Polakweg 7, direct aan de Rijksweg A4, ben je verzekerd van uitstekende verbindingen met grote steden zoals Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Met een verscheidenheid aan voorzieningen in de buurt, zoals hotels, restaurants en winkelcentrum ‘In De Bogaard’, is de locatie ideaal voor jou en je team.

Goede bereikbaarheid

Dit gebouw, met een energielabel C, voldoet aan moderne duurzaamheidsnormen. Daarnaast is Polakweg 7 uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, met een snelle aansluiting naar NS-Station Rijswijk en diverse tram- en buslijnen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Polakweg 7 in Rijswijk?

Maak van Polakweg 7 in Rijswijk jouw nieuwe zakelijke thuisbasis. Met een reeks aan kantooropties en flexibele huurvoorwaarden vanaf 12 maanden, vind je hier een ruimte die perfect past bij jouw onderneming. Neem contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf wat deze locatie jou te bieden heeft.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Polakweg 7

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen