Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Rijswijk{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Daan Zeevat
Daan Zeevat
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Rijswijk?

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Rijswijk? Neem dan een kijkje tussen ons ruime kantooraanbod in de stad uit de provincie Zuid-Holland. Rijswijk ligt aan de zuidkant van Den Haag, binnen enkele minuten bereik je vanaf Rijswijk het centrum van de grote stad. Rijswijk staat bekend om haar gezellige centrum waar leuke winkelstraten, toffe cafés en goede restaurants te vinden zijn. Daarnaast worden er ook vaak activiteiten georganiseerd, voor zowel jong als oud. Huur je kantoor in Rijswijk, dan geniet je van een bruisende stad. Spreekt jou dit aan? SKEPP helpt je graag verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte, dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend!

Gewilde kantoorruimten

Wil je werken op een zakelijke locatie waar je naast je kantoorruimte ook profiteert van alle gemakken? Denk aan het gebruik kunt maken van vergaderruimtes, schoonmaakwerkzaamheden en meubilair. Neem dan een kijkje in het kantoor aan de Laan van Vredenoord. Of huur je liever kantoorruimte in een hip kantoorpand aan de Madame Curielaan? Hier heb je vrijwel een directe aansluiting op verschillende rijkswegen. Ook het kantoorpand aan de Lange Kleiweg is een erg populaire locatie. De mooie lichte kantoorruimten, het moderne kantoormeubilair en parkeergelegenheid zorgen ervoor dat je zorgeloos aan de slag kunt. Plan gratis een rondleiding in en wie weet huur jij binnenkort kantoorruimte in Rijswijk. 

Het oude en moderne Rijswijk 

Rijswijk was tot nog ver in de 19e eeuw een rustig en landelijk dorp. Pas vanaf eind 19e eeuw groeide het dorp uit tot de huidige stad. Rijswijk telt zo’n 55.000 inwoners. De stad is een moderne, ruimte plaats met veel groene gebieden. Daarnaast heeft de stad een eeuwenoude geschiedenis. De oude dorpskern is daar het levende bewijs van. Het maakt niet uit wat je zoekt, deze stad heeft veel te bieden. Of je nu wilt genieten in het park, wilt winkelen of cultuur wilt snuiven. Het kan allemaal. Binnen Rijswijk is alles binnen handbereik. 

Bereikbaarheid van jouw kantoorruimte in Rijswijk 

Vanaf dat er openbaar vervoer bestaat, staat Rijswijk al in verbinding met de steden Den Haag en Delft. Reis je met de auto naar je kantoorruimte? Via de autosnelwegen A4 en A13 is Rijswijk bereikbaar. Daarnaast beschikt Rijswijk over een spoorstation. Het fungeert als een belangrijk OV-knooppunt en het station is gelegen in een tunnel. Neem ook een kijkje in de omliggende steden van Rijswijk, waaronder Den Haag, Delft en Zoetermeer. Waar ga jij binnenkort kantoorruimte huren? 

Het bedrijventerrein van Rijswijk

Rijswijk kent een grote kantorenwijk, namelijk de Plaspoelpolder. Deze grote wijk biedt aan veel mensen uit de regio werk. Bijvoorbeeld aan de Rijkswaterstaat Zee en Delta, het ANP en het CBR. De naam komt van het voormalige waterschap en polder De Plaspoelpolder. Op dit moment zijn er maar liefst 350 bedrijven gevestigd, die samen werk bieden aan circa 14.000 personen. Voeg jij je met je onderneming tussen deze bedrijven? Huur dan een kantoorruimte in de populaire kantorenwijk!

SKEPP helpt jou in de zoektocht naar kantoorruimte in Rijswijk

Zoals hierboven aangegeven kent Rijswijk een grote kantorenwijk. Wij hebben hier meerdere kantoorruimten te huur. Benieuwd welke kantoorruimten dit zijn? Neem dan een kijkje tussen ons kantorenaanbod. Wil je graag hulp in de zoektocht naar kantoorruimte? Onze vastgoedconsultants helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder! SKEPP helpt jou bij het vinden van een passend kantoor!

Onze vastgoedconsultants vragen naar alle wensen en eisen. Door het bespreken van deze punten, ontstaat een duidelijk kantorenprofiel. Wij zullen 3 tot 5 geschikte kantoorruimten voorleggen. Zit hier een geschikte kantoorruimte tussen? Dan plannen we een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder aan een kantoorruimte in Rijswijk.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten