VERHUURD

Den Haag Haagse Hout, Prinses Margrietplantsoen 25

4 (1)
  • Internet

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Den Haag Haagse Hout!

Kantoorruimte beschikbaar in het Beatrixkwartier in Den Haag

In dit immense WTC-gebouw in Den Haag werkt u in een modern vormgegeven kantoorruimte. Het kantoorgebouw ligt in het hart van het Beatrixkwartier, een populaire plek om te werken. Op deze locatie profiteert u van aanvullende services als receptiediensten, naast het gemak van een eigen kantoorruimte in Den Haag.

Kantoorruimte vanaf 231 m2 te huur op deze populaire locatie

In dit kantoorgebouw huurt u een kantoorruimte op maat vanaf 231 m2. Vele huurders gingen u voor door zich in dit gebied, het Beatrixkwartier in Den Haag, te vestigen. Meerdere horecabedrijven, zoals Coffee Company en Pepperoni, zijn hier gaan huren. Net als een gerenommeerd bedrijf als PricewaterhouseCoopers. Bent u de volgende in deze lijst?

Huurprijs: €195,- per m2 per jaar op deze gunstige locatie in Den Haag

Een kantoorruimte in het WTC-gebouw in Den Haag huurt u voor €195,- per m2 per jaar. Een realistische huurprijs voor een eigentijdse kantoorruimte op deze populaire locatie in Den Haag. De snelweg A12 bereikt u binnen enkele minuten rijden. Altijd prettig, een goed bereikbare locatie!

Hoog serviceniveau met hoogwaardige faciliteiten in Den Haag

Wanneer u besluit om hier kantoorruimte te huren, maakt u ook gebruik van de aanwezige services en faciliteiten. Laat u bijvoorbeeld ondersteunen op het gebied van secretariële werkzaamheden door receptionisten. Of maak gebruik van de schoonmaakservice. U heeft 24/7 toegang tot het kantoor waar ook vergaderruimte is en er mogelijkheden voor catering zijn.

Neem geheel vrijblijvend een kijkje in dit moderne kantoorpand

Bij SKEPP plant u gratis (!) een rondleiding in door dit kantoorgebouw aan het Prinses Margrietplantsoen in Den Haag. Daarvoor dient het menu, rechts op deze pagina. Meer info? Neem contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP!

1 beoordelingen Prinses Margrietplantsoen

Groot gebouw op een goed te bereiken locatie. Prima ruimtes voor een eerlijke prijs.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!