Kantoorruimte huren Nieuwegein, Zoomstede 19

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Receptiediensten
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zoomstede 19 in Nieuwegein

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1210 m2
  Huurprijs: € 12.100 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Zoomstede in Nieuwegein

In dit representatieve kantoorgebouw aan de Zoomstede in Nieuwegein kun jij binnenkort een prachtige kantoorruimte gaan huren. Het gebouw heeft een uitstekende ligging en is goed bereikbaar. In 2013 is dit gebouw volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of wil jij deze kantoorruimte graag met eigen ogen bewonderen? Neem dan direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag verder!

Kantoorruimte huren

Momenteel is er een grote, zelfstandige en turn-key kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van maar liefst 1.210m2. Deze nette kantoorruimte huur je al voor maar €12.100,- per maand. De kantoorruimte bevindt zich op de derde verdieping en biedt plaats voor circa 100 werkplekken. Op de begane grond kun je terecht in Brasserie Zoomers, een uiterst geschikte plek voor een luch, borrel of een evenement. 

Vergaderruimtes, een nette pantry en optimale werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Zoomstede in Nieuwegein krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. Zo heb jij toegang tot 7 parkeerplekken waarvan er 1 is voorzien van een laadpaal. Aan de overkant van dit kantoorpand bevindt zich nog een parkeergarage waar veel extra parkeerruimte gehuurd kan worden. De kantoorruimte is voorzien van meerdere vergaderruimtes waar je even afgezonderd kunt werken of samen kunt overleggen. Voor het klaarmaken van jouw maaltijd of het halen van een kopje koffie of thee kun je gebruik maken van de ruimte pantry. Op jouw werkplek beschik je altijd over de optimale werkomstandigheden door de aanwezigheid van veel daglicht, verwarming en airconditioning.  

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige locatie aan de rand van winkelcentrum City Plaza, het centrum van Nieuwegein en direct aan de doorgaande Zuidstedeweg. Door middel van deze doorgaande weg zijn de A1, A12 en A27 goed te bereiken. Met het bus- en sneltram station Stadscentrum op circa 600 meter afstand kan ook het openbaar vervoer een prima uitkomst bieden voor jou en jouw bezoekers. Vanuit hier heb je een goede verbinding naar Utrecht en andere belangrijke steden en hotspots in de omgeving. In de directe omgeving zijn diverse bedrijven, ondernemers en experts te vinden die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jouw. De prachtige en bruisende omgeving biedt daarnaast veel mogelijkheden voor een moment van ontspanning.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Zoomstede in Nieuwegein?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan de Zoomstede in Nieuwegein? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zoomstede 19

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen