Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Nieuwegein{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Via SKEPP huur je jouw nieuwe kantoorruimte of werkplek in Nieuwegein. Wij hebben hier representatieve kantoorgebouwen op verschillende locaties te huur. Nieuwegein is centraal in Nederland gelegen en hoort bij de provincie Utrecht. In het Stadscentrum van Nieuwegein bestaat het grootste gedeelte uit het overdekte winkelcentrum City Plaza. Hier zijn veel leuke winkels te vinden, maar ook kun je hier culturele bezienswaardigheden bezoeken. Het stadscentrum is in 2015 volledig nieuw opgeleverd en rondom City Plaza bevinden zich veel kantoorgebouwen. 

Populaire kantoren

Wil jij een kantoorruimte huren in een kantoorgebouw waar alles goed is georganiseerd en pasgeleden is gerenoveerd? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Zoomstede 13-25. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren of een werkplek in het werkcafé. Huur je liever een kantoorruimte op een goed bereikbare locatie aan de A2 in Nieuwegein? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorpand aan de Nevelgaarde 8, een echte aanrader! Een kantoorruimte huren op het industriële gebied Plettenburg? Dan kun je het beste een afspraak inplannen aan de Overijsselhaven 30, hier zijn zowel grote kantoorkamers als kantoorruimten beschikbaar.

Wat is er te doen in Nieuwegein en in de omgeving?

Wanneer je een kantoorruimte huurt in Nieuwegein zijn er verschillende gebieden interessant om een kantoorruimte te huren. Ga je voor een industriële locatie waar veel bedrijvigheid is? Ga je voor een centrale locatie waar winkels op loopafstand zijn? Of kies je er voor om een kantoorruimte aan de A2 te huren? Er is veel keuze en dat biedt perspectief in Nieuwegein. In Nieuwegein is een groot park te vinden genaamd Park Oudegein maar er zijn ook vele bezienswaardigheden te vinden op korte rijafstand. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van het prachtige centrum van Utrecht. Hier kun je een kijkje nemen in de Domtoren, kun je verschillende parken bezoeken en zijn er meerdere museums.

Wij helpen jou bij het huren van een kantoorruimte in Nieuwegein

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte in Nieuwegein? Dan helpen wij bij SKEPP je graag verder in deze zoektocht! Hoe dit in zijn werk gaat? Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het vinden van een kantoorruimte of werkplek. Wanneer jij je zoekvraag bij ons indient bespreken we al jouw wensen en eisen. Door deze zoekvraag te bespreken ontstaat er een duidelijk kantorenprofiel en met dat profiel gaan we opzoek naar de geschikte locatie. We zullen met een voorstel komen van 3 tot 5 kantoorpanden die aan zullen sluiten bij jou wensen. Zit hier jouw droomkantoor tussen? Dan plannen wij een rondleiding voor je in. Zo makkelijk kan het gaan, via SKEPP huur jij je nieuwe kantoorruimte in Nieuwegein.

Ben je op zoek naar een alternatief voor de stad Nieuwegein? Neem dan een kijkje tussen het aanbod in omliggende steden zoals UtrechtWoerden of Amersfoort. Dit zijn omliggende steden in Nieuwegein waar ook kantoorruimten te huur zijn. 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten