Super deal

Nieuwegein, Zoomstede 13-25

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 585 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 9.579 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Zoomstede in Nieuwegein?

Ben je opzoek naar een kantoorruimte aan de Zoomstede in Nieuwegein? In dit recent gerenoveerde kantoorpand huur je op een goed bereikbare locatie. Onder meer de snelweg A2 is snel te bereiken en er ligt een tramstation om de hoek. Dit kantoor past goed in het rijtje kantoren dat 'Het Nieuwe Werken' nastreeft, vanwege de flexibele huurmogelijkheden en een werkcafé waar ontmoetingen plaatsvinden bijvoorbeeld.

Huurprijzen

In dit kantoorpand in Nieuwegein huur je een kantoorkamer vanaf 19 m2. Behoefte aan een groter kantoor? Huur dan een kantoorkamer van 38 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Over de huurtermijn is overleg mogelijk. De voorkeur gaat uit naar huurtermijnen voor de lange termijn. Bedrijven als Nintendo Benelux, Provada, Fit20 en de Orthodontiepraktijk Nieuwegein gingen jou voor door in dit kantoor te huren. Let op: op dit moment is er slechts 1 ruimte van 19 m2 beschikbaar! Een kantoorkamer in het business center van 19 m2 huur je al voor een all-in prijs van €285,- per maand. Opleveringsniveau, glasvezelinternet, servicekosten en (mede)gebruik van 3 vergaderruimten zijn bij deze huurprijs inbegrepen.

Het werkcafé: de plek om te ontmoeten, lunchen en borrelen

Een groot voordeel van dit kantoorpand aan de Zoosmtede in Nieuwegein is het werkcafé. Een plek waar je andere ondernemers kunt ontmoeten en kunt netwerken. Het is bovendien de plek voor een heerlijke lunch en om een borrel te organiseren. Bovendien zijn er vergaderfaciliteiten, is er een loungeruimte en kan jij je auto parkeren op eigen terrein onder het kantoorgebouw.

Locatie en bereikbaarheid

De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 6 minuten lopen, ideaal wanneer je graag met het openbaar vervoer wilt reizen. Toch liever met de auto? De opritten van de snelwegen; A2, A12 en A27 zijn binnen minder dan 10 minuten bereikbaar vanaf het kantoorgebouw gezien.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zoomstede in Nieuwegein?

Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden binnen dit kantoorpand aan de Zoomstede in Nieuwegein, is het verstandig om een kijkje te nemen op deze kantoorlocatie. Door een gratis (!) rondleiding te plannen bij een van onze vastgoedconsultants. Wil je meer informatie over huren in Nieuwegein? Neem contact op met de vastgoedspecialisten van SKEPP!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!