Kantoorruimte huren Nieuwegein, Zoomstede 13-25

Voorzieningen
 • Fitnessruimte
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Belruimte
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zoomstede 13-25 in Nieuwegein

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Nieuwegein!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Zoomstede in Nieuwegein?

Ben je opzoek naar een kantoorruimte aan de Zoomstede in Nieuwegein? In dit recent gerenoveerde kantoorpand huur je op een goed bereikbare locatie. Onder meer de snelweg A2 is snel te bereiken en er ligt een tramstation om de hoek. Dit kantoor past goed in het rijtje kantoren dat 'Het Nieuwe Werken' nastreeft, vanwege de flexibele huurmogelijkheden en een werkcafé waar ontmoetingen plaatsvinden bijvoorbeeld. 

Huurprijzen

In dit kantoorpand in Nieuwegein huur je een kantoorkamer vanaf 19 m2. Behoefte aan een groter kantoor? Huur dan een kantoorkamer van 38 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Over de huurtermijn is overleg mogelijk. De voorkeur gaat uit naar huurtermijnen voor de lange termijn. Bedrijven als Nintendo Benelux, Provada, Fit20 en de Orthodontiepraktijk Nieuwegein gingen jou voor door in dit kantoor te huren. Let op: op dit moment is er slechts 1 ruimte van 19 m2 beschikbaar! Een kantoorkamer in het business center van 19 m2 huur je al voor een all-in prijs van €285,- per maand. Opleveringsniveau, glasvezelinternet, servicekosten en (mede)gebruik van 3 vergaderruimten zijn bij deze huurprijs inbegrepen. 

Het werkcafé: de plek om te ontmoeten, lunchen en borrelen

Een groot voordeel van dit kantoorpand aan de Zoosmtede in Nieuwegein is het werkcafé. Een plek waar je andere ondernemers kunt ontmoeten en kunt netwerken. Het is bovendien de plek voor een heerlijke lunch en om een borrel te organiseren. Bovendien zijn er vergaderfaciliteiten, is er een loungeruimte en kan jij je auto parkeren op eigen terrein onder het kantoorgebouw.

Locatie en bereikbaarheid

De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 6 minuten lopen, ideaal wanneer je graag met het openbaar vervoer wilt reizen. Toch liever met de auto? De opritten van de snelwegen; A2, A12 en A27 zijn binnen minder dan 10 minuten bereikbaar vanaf het kantoorgebouw gezien. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zoomstede in Nieuwegein?

Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden binnen dit kantoorpand aan de Zoomstede in Nieuwegein, is het verstandig om een kijkje te nemen op deze kantoorlocatie. Door een gratis (!) rondleiding te plannen bij een van onze vastgoedconsultants. Wil je meer informatie over huren in Nieuwegein? Neem contact op met de vastgoedspecialisten van SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zoomstede 13-25

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen