Kantoorruimte huren Nieuwegein, Nevelgaarde 8

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nevelgaarde 8 in Nieuwegein

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Nieuwegein!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nevelgaarde in Nieuwegein

Op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Nieuwegein? Neem dan een kijkje in dit fraaie kantoorgebouw aan de Nevelgaarde. Je hebt op deze locatie de mogelijkheid om kantoorruimten, werkplekken en vergaderruimten te huren. Het is een luxe kantoorpand waar alles smaakvol is ingericht, denk hier bijvoorbeeld aan de gemeenschappelijke ruimtes zoals de centrale entree. De belangrijkste plek in het kantoorgebouw. Ook de ligging is erg gunstig, de bereikbaarheid is goed en de binnenstad is levendig. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in. 

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om een gemeubileerde kantoorruimte te huren, al vanaf 1 persoon. Ben je op zoek naar een kantoorkamer voor 4 personen? Daar betaal je op deze locatie slechts €676,- voor per maand. Ben je met meer en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren voor 7 personen? Hier betaal je een maandelijks bedrag van €1183,- voor. Geen behoefte aan een afgesloten kantoorruimte en zoek je een co-workingspace? Dat kan ook! Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden, wij helpen je graag.

Een receptie en goede beveiliging

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Nevelgaarde in Nieuwegein, zijn de prijzen die je betaald voor een kantoorruimte inclusief alle bijkomende services en faciliteiten. Zo is de aanwezige receptie altijd bemand en kunnen de receptionisten jou ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals het verwerken van de post en aannemen van binnenkomende telefonie. Ook is er goede beveiliging aanwezig in en rondom het kantoorgebouw, zo verlaat jij elke dag met een gerust hart jouw werkplek. 

Locatie en bereikbaarheid

De ligging is zoals eerder aangegeven erg gunstig, het kantoorgebouw is namelijk gevestigd naast de A12. Ook bereik je binnen enkele minuten rijden de A12 en A27. Het is ook mogelijk om het kantoorpand op een makkelijke manier te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 4 minuten lopen vanaf jouw werkplek. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Nevelgaarde in Nieuwegein?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Nevelgaarde in Nieuwegein? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder met het inplannen van een rondleiding op een door jou gekozen datum en tijdstip en beantwoorden al je vragen. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte in Nieuwegein.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nevelgaarde 8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen