Nieuwegein, Nevelgaarde 8

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 169 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Nevelgaarde in Nieuwegein

Op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Nieuwegein? Neem dan een kijkje in dit fraaie kantoorgebouw aan de Nevelgaarde. Je hebt op deze locatie de mogelijkheid om kantoorruimten, werkplekken en vergaderruimten te huren. Het is een luxe kantoorpand waar alles smaakvol is ingericht, denk hier bijvoorbeeld aan de gemeenschappelijke ruimtes zoals de centrale entree. De belangrijkste plek in het kantoorgebouw. Ook de ligging is erg gunstig, de bereikbaarheid is goed en de binnenstad is levendig. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om een gemeubileerde kantoorruimte te huren, al vanaf 1 persoon. Ben je op zoek naar een kantoorkamer voor 4 personen? Daar betaal je op deze locatie slechts €676,- voor per maand. Ben je met meer en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren voor 7 personen? Hier betaal je een maandelijks bedrag van €1183,- voor. Geen behoefte aan een afgesloten kantoorruimte en zoek je een co-workingspace? Dat kan ook! Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden, wij helpen je graag.

Een receptie en goede beveiliging

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Nevelgaarde in Nieuwegein, zijn de prijzen die je betaald voor een kantoorruimte inclusief alle bijkomende services en faciliteiten. Zo is de aanwezige receptie altijd bemand en kunnen de receptionisten jou ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals het verwerken van de post en aannemen van binnenkomende telefonie. Ook is er goede beveiliging aanwezig in en rondom het kantoorgebouw, zo verlaat jij elke dag met een gerust hart jouw werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

De ligging is zoals eerder aangegeven erg gunstig, het kantoorgebouw is namelijk gevestigd naast de A12. Ook bereik je binnen enkele minuten rijden de A12 en A27. Het is ook mogelijk om het kantoorpand op een makkelijke manier te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 4 minuten lopen vanaf jouw werkplek.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Nevelgaarde in Nieuwegein?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Nevelgaarde in Nieuwegein? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder met het inplannen van een rondleiding op een door jou gekozen datum en tijdstip en beantwoorden al je vragen. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte in Nieuwegein.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!