Kantoorruimte huren Leidschendam, Vlietweg 17

Bereikbaarheid
  • Bushalte Voorburg, Sijtwendetunnel 6 min. lopen (0,5 km)
  • Metrostation Voorburg, Oosteinde 5 min. lopen (0,4 km)
  • Treinstation Den Haag Mariahoeve 33 min. lopen (2,6 km)
  • Sportschool 8 min. lopen (0,6 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Vlietweg 17 in Leidschendam

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Leidschendam!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Vlietweg in Leidschendam (Centrum)

Ben jij al een tijdje op zoek naar een kantoorruimte aan de Vlietweg in Leidschendam? Hier huur je een afgesloten kantoorruimte om een goed bereikbare locatie in Nederland. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in 1990 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 5182 m2. 

Huurprijzen

Momenteel zijn er in dit kantoorgebouw nog 3 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het betreffen ruimten van 15 m2, 27 m2 en 29 m2. De kleinste ruimte is beschikbaar voor een maandelijkse huurprijs van €270,-, terwijl je voor de grootste ruimte van 29 m2 €522,- per maand betaalt. Zoals gezegd betreft de huurprijs een all-inrpijs. Dit betekent dat de kosten voor schoonmaak, internet en overige faciliteiten zijn inbegrepen.   

Internet, 24/7 toegang en vergaderruimte

De services en faciliteiten in dit kantoorgebouw aan de Vlietweg in Leidschendam zijn van erg hoog niveau. Ten eerste is er in het kantoorpand een razendsnelle internetverbinding aanwezig. Daarnaast maak je als huurder altijd 24/7 gebruik van je eigen kantoorruimte. En staat er een vergadering gepland om 10 uur? Neem dan plaats in de daarvoor bedoelde vergaderruimte. Ideaal toch? 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorgebouw aan is perfect. Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is het geen probleem om dit kantoorpand te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is Sijtwendetunnel en ligt op een loopafstand van 8 minuten. Kom je liever met je eigen auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A4 in slechts 2 minuten op je werk. Bovendien ben je binnen enkele minuten lopen in het stadscentrum van Leidschendam. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Vlietweg in Leidschendam?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Vlietweg in Leidschendam? Wees er dan snel bij! Plan een rondleiding in en bekijk of er een geschikte ruimte tussen zit voor jouw onderneming. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Vlietweg 17

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen