Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Leidschendam{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoor huren in Leidschendam? SKEPP helpt jou bij de zoektocht naar jouw ideale kantoorruimte. Huur jij binnenkort een kantoorruimte in Leidschendam? Dan profiteer je van veel voordelen! De stad is namelijk perfect bereikbaar en je huurt er grote kantoorruimtes. Wil jij ook een kantoor huren in Leidschendam? Schakel dan de hulp in van SKEPP! 

Huur jouw kantoor in Leidschendam

Zoek je een kantoorruimte in Leidschendam? Dan ben je bij SKEPP aan het juiste adres. Er zijn diverse kantoorruimtes te huur. Ben je een grote onderneming en heb je veel ruimte nodig? Dan is een kantoor aan de Oude Middenweg 55 iets voor jou. Geniet van de vele voorzieningen. Liever een kantoor aan de andere kant van de A4? Dan is een kantoorruimte aan de Overgoo 3 perfect. Ook hier huur je een groot oppervlak. Welk kantoor huur jij in Leidschendam?

Leidschendam is dé plek voor een kantoorruimte

Leidschendam is een stad in de provincie Zuid-Holland. De stad telt circa 35.000 inwoners en is aantrekkelijk voor ondernemers. Waarom? De plaats ligt gunstig gelegen tussen Leiden en Den Haag. Ook is van de historie van de stad weinig bewaard gebleven. Rondom de dorpskern liggen nu diverse grote kantoorgebouwen. In Leidschendam is er voor elke ondernemer wel een kantoorruimte te vinden. Vooral kantoorruimtes met een grote metrage zijn populair. Wil jij een kantoor huren in Leidschendam? Dan profiteer van je van de ruime faciliteiten van de meeste kantoorpanden. De meeste kantoren zijn 24/7 toegankelijk, ideaal voor het bepalen van je eigen werktijden. Ook zijn veel kantoorpanden voorzien van bedrijfsrestaurants. Kom je met de auto naar kantoor? Dan parkeer je vaak de auto bij het kantoor of in de bijbehorende parkeergarages. Ideaal, toch?

Kantoorruimte huren in Leidschendam? SKEPP regelt het!

Samen met één van onze vastgoedconsultants brengen we al jouw wensen en eisen in kaart. Wil jij een kantoor waar je de mogelijkheid hebt om te lunchen met je collega’s? Zoek je een plek waar je jouw elektrische auto kunt opladen? Of vind jij het belangrijk dat je supersnel internet hebt? Dan gaan we op zoek naar een kantoor die aan deze eisen voldoet! SKEPP houdt met alles rekening en regelt jouw kantoor in Leidschendam!

Profiteer van de gunstige ligging. 

Door een kantoor te huren in Leidschendam zorg je voor perfecte bereikbaarheid. Deze stad ligt namelijk tussen Leiden en Den Haag! Zowel met de auto als met het openbaar vervoerben je binnen no-time op locatie. De rijksweg (A4) ligt op 1 minuut rijden van de meeste kantoren in de stad. Reis je via de A12 of A13, dan doe je er iets langer over (5 minuten). Daarnaast zijn er voldoende OV opstappunten nabij de kantoren op ongeveer 5 minuten lopen. Je reist dan snel naar andere steden die in de buurt liggen. 

SKEPP: office as a service!

Wil je een kantoor huren in Leidschendam? Dan helpt SKEPP je graag verder. Wij zullen er alles aan doen om de beste kantoren te selecteren. Dit alles doen we gratis! Wat kun je van ons verwachten? Een eerlijk advies, een gunstig huurcontract en de beste huurprijzen. Welk kantoor ga jij huren in Leidschendam?

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten