Wassenaar, Van der Oudermeulenlaan 1

  • Keuken

  • Parkeren

Representatieve kantoorruimte beschikbaar in solitair kantoorgebouw in Wassenaar

Wanneer u op zoek bent naar kantoorruimte op maat in de omgeving van Wassenaar, dan is het een geschikte optie om te huren aan de Van der Oudermeulenlaan in Wassenaar! Het betreft een zelfstandig kantoorgebouw met een vrije indeelbaarheid.

Een zichtlocatie in Wassenaar, met een groen uitzicht

Het kantoorpand bevindt zich op een zichtlocatie aan de toegangsweg van Den Haag. Vanuit de kantoorruimtes in Wassenaar kijkt u neer op een groen grasveld, dat om het kantoorpand gelegen is. Een inspirerend uitzicht, op een plek waar u in alle rust uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Er is een pantry aanwezig, waar u gebruik van kunt maken als u besluit om hier te huren.

Kantoorruimte, vergaderruimte en archiefruimte te huur

Binnen dit zelfstandige kantoorpand in Wassenaar huurt u vergaderruimte van 57 m2 en archiefruimte van 50 m2. De vergaderruimte huurt u al voor €490,- per maand en de archiefruimte voor slechts €390,- per maand. Daarnaast zijn er in dit pand nog de volgende kantoorruimtes voor de verhuur beschikbaar:

84 m2 - €1.110,-;
120 m2 - €1.720,-.

Een goede bereikbaarheid vanaf de A12 en A44

Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar, gezien de ligging in de nabijheid van meerdere snelwegen, waaronder de A44 en de A12. Kortom, zoekt u vergaderruimte of vergaderruimte in Wassenaar? Plan gratis een rondleiding in bij SKEPP!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!