Kantoorruimte huren Leiden, Fruitweg 16

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Fruitweg 16 in Leiden

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 5 personen
  Huurprijs: € 682 € 580 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 6 personen
  Huurprijs: € 771 € 655 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Fruitweg in Leiden

Prachtige kantoorruimtes te huur aan de Fruitweg in Leiden. In dit kantoorpand zijn momenteel een aantal zeer representatieve kantoorruimte te huur. De kantoorruimtes bieden een perfecte uitkomst voor een start up onderneming. Maar zeker ook voor verder gevorderde ondernemingen. Bij het huren van een kantoorkamer op deze locatie heerst een grote mate van flexibiliteit. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij vragen of het inplannen van een bezichtiging!

Kantoorruimte huren

De kleinste kantoorkamer in dit Kantoorpand heeft een oppervlakte van 24m² en deze huur je al voor maar € 280,00 per maand. Op Zoek naar iets groters? Wellicht biedt de kantoorkamer met een oppervlakte van 48m² bvo dan uitkomst. De grootste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 72m² bvo en kost slecht € 840,00 per maand. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere kantoorkamers te combineren om zo de gewenste oppervlakte te creëren. De hiervoor benoemde prijzen zijn inclusief service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent!

Voldoende parkeergelegenheid, een goede sfeer en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Fruitweg in leiden worden vele wensen vervult. Zo hebben jij en jouw bezoekers altijd de beschikking over een parkeerplek. In het Business Center zijn meerder creatieve ondernemers gevestigd. Die gezamenlijk een prettige sfeer creëren en wellicht van waarde kunnen zijn voor jouw onderneming. Jouw nieuwe werkplek is 24/7 toegankelijk. Hierdoor kun jij je eigen werktijden bepalen. Het kantoorpand beschikt over een eigen pantry die een uitstekende uitkomst kan bieden bij het bereiden en nuttigen van je lunch. Op deze locatie wordt jij voorzien goede werkomstandigheden die jouw werkdag net een stukje aangenamer kunnen maken.

Bereikbaarheid en locatie

Het kantoorpand bevindt zich op een gewilde omgeving vlakbij het centrum van Leiden. Jouw nieuwe werkplek is goed te bereiken met de auto. Binnen enkele minuten rijden bereik je de op- en afritten van de A4. Ook het openbaar vervoer kan jou een goede uitkomst bieden. In de omgeving zijn diverse buslijnen actief waaronder lijn 45 die een directe verbinding heeft met Station Den Haag Centraal. In de buurt van jouw nieuwe werkplek zijn meerdere winkels en ontspanningsgelegenheden gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou!

Kantoorruimte huren aan de Fruitweg in Leiden?

Wil jij een toffe kantoorruimte huren aan de Fruitweg in Leiden? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze geweldige locatie!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Fruitweg 16

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen