Kantoorruimte huren Alphen aan den Rijn, Europalaan 16

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Alphen a/d Rijn, Europalaan 1 min. lopen (79 m)
 • Treinstation Alphen a/d Rijn 8 min. lopen (0,6 km)
 • Park 4 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Europalaan 16

5% korting!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Europalaan in Alphen aan den Rijn

Aan de Europalaan, gelegen in de buurt Europaplein in alphen aan den Rijn, worden diverse kantoorruimten voor de verhuur aangeboden. Het kantoorpand is gelegen in een gezellige buurt met vele leuke horecagelegenheden rondom. Zo bevindt Grand Café Eight zich op een afstand van 200 meter en ook Wijnbar&Zo ligt in de directe omgeving. Het is zeker aan te raden om hier met collega’s een drankje te doen.

Huurprijzen

Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand in Alphen aan den Rijn, denk hierbij aan advocatenkantoren, softwareontwikkelaars, adviesbureaus en financiële holdings. Jij kunt de volgende huurder worden. Er zijn namelijk nog diverse kantoorruimten beschikbaar vanaf 25 m2. Voor een ruimte van 25 m2 geldt een vanafprijs van €299,- per maand. Meer informatie over de beschikbaarheid kun je contact opnemen met een van onze vastgoedconsultants.

Receptiediensten en print-, scan en kopieerfaciliteiten

Naast het huren van kantoorruimte, maak je in dit kantoorgebouw aan de Europaaan in Alphen aan den Rijn ook direct gebruik van alle aanwezige voorzieningen. Zo is er een bemande receptie aanwezig waar ze diverse ondersteunende services aanbieden. Zij nemen dagelijks de post voor je in ontvangst en kunnen indien gewenst de telefoon voor je beantwoorden. Wel zo handig als je even in een meeting zit. Naast deze receptiediensten kun je ook gebruik maken van de aanwezige print-, scan en kopieerfaciliteiten. Handig toch?

Locatie en bereikbaarheid

Over de bereikbaarheid van dit kantoorpand hoef jij je als huurder geen zorgen te maken. Het dichtstbijzijnde treinstation is Alphen a/d Rijn. Dit station ligt op een afstand van slechts 1 kilometer. Vanaf hier is het ook mogelijk om de bus te pakken richting bushalte Europaplein, deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 2 minuten. Reis je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A4, A12 en de A44 in minder dan 20 minuutjes op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Europalaan in Alphen aan den Rijn?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte vanaf 25 m2 te huren aan de Europalaan in Alphen aan den Rijn? Plan dan vandaag nog een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Europalaan 16 in Alphen aan den Rijn

(Flex)werkplekken
Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Europalaan 16

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner