Super deal

Alphen aan den Rijn, Flemingweg 8

2408AV Alphen aan den Rijn

4 (1)

Kantoorruimte huren aan de Flemingweg (West)

Ben je al een tijdje op zoek naar een kantoorruimte of werkplek in Alphen aan den Rijn? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit moderne kantoorgebouw. Je huurt hier al een kantoorunit vanaf 20 m2 en een kantoorruimte op maat vanaf 200 m2. Zo is er voor iedere onderneming wel een geschikte kantoorruimte te vinden.

Huurprijzen, kantoorruimte Flemingweg, Alphen aan den Rijn

Zoals gezegd huur je in dit kantoorpand al een kantoorruimte vanaf 20 m2 en een kantoorruimte op maat vanaf 200 m2. Naast deze opties is het ook mogelijk om een flexwerkplek te huren. De kantoor units van 20 m2 zijn al te huur vanaf €625,- per maand. De huurprijs van kantoorruimte op maat daarentegen bedraagt €175 per m2 per jaar. Huur jij liever een flexwerkplek? Deze zijn al te huur vanaf €150,- per maand. Geen gekke prijzen, voor deze mooie kantoorlocatie in Alphen aan den Rijn.

Flemingweg: receptie, schoonmaak en lunch

In dit kantoorpand huur je op basis van een all-inprijs. Dit betekent dat het gebruik van diverse services en voorzieningen is inbegrepen in de huurprijs. Zo kun je gebruik maken van diverse receptiediensten waaronder de postverwerking en telefoonbeantwoording. Ook zitten de kosten voor de schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een geweldige koffiebar en een plek waar je heerlijk kunt lunchen. Wat wil je nog meer?

Locatie en bereikbaarheid, Flemingweg, Alphen aan den Rijn

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend. Het kantoorgebouw ligt direct naast de N11, hierdoor is het kantoorpand met eigen vervoer prima bereikbaar. Bovendien is het kantoorgebouw ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Bushalte Flemingweg ligt namelijk direct voor de deur. Deze uitstekende bereikbaarheid maakt dat het kantoorpand ook erg geschikt is voor het organiseren van vergaderingen met zakenpartners.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Flemingweg?

Wil jij graag een flexwerkplek of een kantoorruimte huren aan de Flemingweg in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants of plan gratis en vrijblijvend een rondleiding in.

Kantoorruimte huren in Alphen aan den Rijn Flemingweg 8 Alphen aan den Rijn Toplocatie!

1 beoordelingen Flemingweg

Ontzettend gaaf kantoorpand met een moderne en industriële look!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!