Super deal

Leiden, Schipholweg 103

2316 XC Leiden

5 (1)

Kantoorruimte huren aan de Schipholweg in Leiden

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Leiden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Schipholweg. Het kantoorpand is gebouwd in 1999, maar in 2017 heeft er een grote verbouwing plaats gevonden. Het is een moderne en representatieve locatie geworden waar kantoorunits en vergaderruimten te vinden zijn. Nieuwsgierig naar andere voordelen? Lees dan snel verder!

Huurprijzen

De beschikbare kantoorruimten zijn verdeeld over alle 6 de verdieping. De oppervlakten liggen tussen de 17 m2 en 66 m2. Voor de kantoorkamer van 17 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €335,-. Op zoek naar een grotere kantoorunit? 44 m2 is ook beschikbaar voor €790,- in de maand. De grootste beschikbare kantoorruimte van 66 m2 is te huur voor een maandelijks bedrag van €1180,-. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief de servicekosten en gekoppeld aan een erg flexibel huurcontract, korte looptijden zijn namelijk mogelijk.

Schoonmaak, 24/7 toegankelijk en een restaurant

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Schipholweg in Leiden zijn er veel services en faciliteiten die het huren erg comfortabel maken. Het kantoorpand is 24 uur per dag toegankelijk, erg handig wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wil afronden. Wanneer jij je werkplek verlaat kun je met een gerust hart je spullen laten staan, er is namelijk goede beveiliging in en rondom het kantoorpand. Houd je niet van schoonmaken? Dan heb je geluk, dit wordt namelijk voor jou gedaan! Ook is het mogelijk om dagelijks te genieten van een heerlijke verse lunch in het bedrijfsrestaurant.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een ideale ligging in Leiden, het is gevestigd namelijk in een zakelijk gedeelte en op een korte loopafstand van de binnenstad. Om het kantoorpand te bereiken met het openbaar vervoer ben je slechts 1 minuut lopend onderweg vanaf je werkplek naar de dichtstbijzijnde bushalte. Een paar minuten later tref je het Centraal station van Leiden. Reis je met de auto naar je werkplek? Er zijn verschillende op- en afritten op korte afstand te bereiken, de A44, A4 en A12 liggen op een rijafstand van gemiddeld 10 minuten. De auto kun je vervolgens parkeren in een ondergrondse parkeergarage of op het parkeerdek, nabij de ingang van het kantoorgebouw.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Schipholweg in Leiden?

Zie jij het wel zitten om jou onderneming te vestigen aan de Schipholweg in Leiden? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Bang dat je extra geld kwijt bent aan onze services? Maak je niet druk, wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Schipholweg.

Schipholweg 103 Schipholweg 103 Leiden Toplocatie!

1 beoordelingen Schipholweg

Een vriendelijke receptioniste en dagelijks verse lunch, wat wil een mens nog meer?

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!