Kantoorruimte huren Alphen aan den Rijn, Leidse Schouw 2

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Leidse Schouw 2 in Alphen aan den Rijn

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Alphen aan den Rijn!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Een kantoorruimte huren aan de Leidseschouw 2 in Alphen aan de Rijn?

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Leidse Schouw 2 in Alphen aan den Rijn? Neem dan eens een kijkje in dit kantoorgebouw. Het is een modern kantoorpand waar al meerdere bedrijven zich hebben gevestigd, er zijn namelijk in totaal 425 werkplekken gecreëerd verdeeld over 3 etages. Buiten de kantoorkamers om zijn er ook vergaderruimten te vinden, erg handig voor een meeting met klanten.

Huurprijzen

Op deze locatie is een kantoorruimte beschikbaar voor 3 personen, de kosten voor deze ruimte bedragen € 615,00 excl. btw en incl. servicekosten, warmte en elektra. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Vergaderzalen, een receptie en parkeermogelijkheid 

De services en faciliteiten aan de Leidse Schouw 2 in Alphen aan den Rijn zijn van hoog niveau. Zo heb je de mogelijkheid om een vergaderruimte te huren, er zijn er namelijk 3 in totaal! Tijdens de vergadering kun je een volledig verzorgde lunch reserveren, handig wanneer er klanten langs komen. Daarbij worden jullie klanten bij aankomst netjes begroet door de aanwezige receptionisten. Zij kunnen jou ook ondersteunen in werkzaamheden zoals het sorteren van de post en het opnemen van binnenkomende telefonie. Reis je met de auto naar je werkplek? Het kantoorpand beschikt over een groot eigen parkeerterrein, ideaal om  de auto voor de deur te parkeren. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd op het bedrijventerrein 'De Hoorn' in Alphen aan den Rijn. Een populaire locatie, dit komt mede door de goede bereikbaarheid via de A12 en N11. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Op een korte loopafstand van slechts 2 minuten is er een bushalte te vinden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Leidse Schouw 2 in Alphen aan den Rijn?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Leidse Schouw 2 in Alphen aan den Rijn? Plan dan een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants om het kantoorpand met eigen ogen te bekijken. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Leidse Schouw 2.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Leidse Schouw 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen