VERHUURD

Leiden, Bargelaan 200

  • Bureau

  • Internet

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Leiden!

Kantoorruimte huren aan de Bargelaan (Boerhaavedistrict)

Aan de Bargelaan in Leiden vind je dit prachtige, moderne kantoorpand dat gebouwd is in 2013. Gelegen recht tegenover Centraal Station Leiden, een populaire werkomgeving in Leiden. De kantoorruimten bevinden zich in een immens groot gebouw. Het kantoorgebouw heeft een totale gebruikersoppervlakte van 44.832 m2 en wordt ook wel hét nieuwe gezicht van Leiden genoemd. Doordat het kantoorpand tegen het centrum van Leiden ligt, zijn er voldoende winkels en eetgelegenheden in de omgeving. Waaronder een Jumbo, Aldi en welness centrum.

Huurprijzen, kantoor Bargelaan, Leiden

De bezettingsgraad in dit kantoorgebouw ligt over het algemeen erg hoog. Het zal je daarom ook niet verbazen dat er momenteel geen kantoorruimten beschikbaar zijn. Maar wie weet komt de ruimte van 27 m2 of 37 m2 binnenkort weer vrij. Houdt daarom de pagina goed in de gaten. De kantoorruimtes zijn zowel kaal als gemeubileerd te huur. Diverse bedrijven huren momenteel al een kantoorruimte in dit kantoorgebouw. Administratiekantoren, trainingsbureaus en softwareontwikkelaars zijn enkele hiervan. Word jij binnenkort de volgende?

Bargelaan: bemande receptie, vergaderruimten en inpandig restaurant

Aan de Bargelaan in Leiden heb je als huurder 24/7 toegang en staat de receptionisten tijdens kantooruren altijd voor je klaar. Doordat het gehele kantoorpand topkoeling heeft, kan je hier zomers ook comfortabel werken. In dit kantoorpand maak je niet alleen gebruik van de standaard faciliteiten. In het kantoorpand vind je namelijk een hotel, een restaurant en zelfs een fitnesscentrum. Voor een lekkere lunch of een uurtje sporten hoef jij dus de deur niet uit.

Locatie en bereikbaarheid, Bargelaan, Leiden

Dit kantoorpand aan de Bargelaan in Leiden staat op een erg gunstige locatie, voor zowel autoreizigers als treinreizigers. Leiden Centraal bereik je namelijk binnen 2 minuten lopen. Kom je met de trein, dan zit je dus binnen een mum van tijd op kantoor. De dichtstbijzijnde snelwegen zijn de A44, A4 en A12. Vanaf de A44 ben je binnen 5 minuten op kantoor, ideaal toch? Onder het kantoorpand is een grote parkeergarage te vinden waar jij je eigen parkeerplek kan huren.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Bargelaan?

Ben jij dus op zoek naar een toffe kantoorruimte op een leuke locatie in Leiden? Houdt deze pagina dan goed in de gaten en plan zodra er beschikbaarheid is snel een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte te huur in hét nieuwe gezicht van Leiden Bargelaan 200 Leiden Toplocatie!

6 beoordelingen Bargelaan

Geen gekke prijzen voor een kantoorruimte in Leiden.

Groot kantoorpand dat van alle gemakken vorozien is.

Prima services en snel internet, belangrijk voor een kantoorbaan

Mooi kantoorpand met een goede zakelijke uitstraling. Modern van binnen.

Prachtige lichte ruimtes waarin de werkplekken zich bevinden! Geeft een frisse uitstraling.

Top kantoor!

Prachtig uitzicht en alles is netjes geregeld, jammer dat er niets meer beschikbaar is.

Prachtig kantoor, de vele ramen zorgen voor mooi lichte kantoorruimten.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!