Kantoorruimte huren Zoetermeer, Boerhaavelaan 40

Voorzieningen
  • Postverwerking
  • Telefoon beantwoording
  • Lift
  • Airconditioning
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Bureau
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Sociaal hart
  • Vergaderplek
  • Receptie
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Boerhaavelaan 40 in Zoetermeer

Beschikbare kantoorkamers
  • Kantoorkamer

    Ruimte: 2 personen
    Huurprijs: € 375 p.m. all-in
    Huurinformatie ontvangen
  • Kantoorkamer

    Ruimte: 3 personen
    Huurprijs: € 495 p.m. all-in
    Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Boerhaavelaan in Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een moderne kantoorruimte in Zoetermeer? Neem dan een kijkje in dit bruisende business center aan de Boerhaavelaan 40. Het kantoorgebouw is gelegen op een gunstige locatie, namelijk vlak langs verschillende rijkswegen. Ook beschikt het kantoorpand over vele services en faciliteiten, dit maakt het huren op deze locatie erg comfortabel. Ben je nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen!

Huurprijzen

In het kantoorpand is voldoende kantoorruimte voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 2 personen, voor een maandelijks bedrag van € 400,00 excl. btw en incl. de servicekosten, warmte en elektra. Heeft jou bedrijf veel medewerkers en heb je de behoefte om ook te kunnen doorgroeien? Dan ben je hier ook zeker aan het juiste adres. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een receptie en gemeubileerde kantoorkamers

Wanneer je een kantoorruimte huurt in dit Business Center van Zoetermeer aan de Boerhaavelaan maak je ook gebruik van alle faciliteiten. Zo tref je bij binnenkomst in de royale entree een bemande receptie aan. De receptionisten kunnen je ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals het aannemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Een ander groot voordeel is de mogelijkheid om een gemeubileerde werkplek te huren. Ideaal wanneer je direct je kantoorruimte wilt betreden en/of geen zin hebt om je bezig te houden met de inrichting van je kantoorruimte. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging, je bereik met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk jouw werkplek. De rijksweg A12 ligt op korte rijafstand van slechts 5 minuten en ook de A4 en A13 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de auto te parkeren op het eigen terrein voor de deur. Reis je liever met het openbaar vervoer? Een straat verder op, op 1 minuut loopafstand van je werkplek, is het treinstation van Zoetermeer. Vanaf dit treinstation bereik je makkelijk andere steden in Nederland.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Boerhaavelaan 40 in Zoetemeer? 

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Boerhaavelaan 40 in Zoetermeer? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in! Zijn er nog vragen? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend om een geschikte kantoorruimte te vinden aan de Boerhaavelaan 40.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Boerhaavelaan 40

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen