Leiden, Kanaalpark 157

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 79 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 410 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Kanaalpark (Roodenburgerdistrict)

Dit kantoorpand aan het Kanaalpark in Leiden telt 5 verdiepingen, is gebouwd in 2001 en heeft een gebruiksoppervlakte van 2204 m2. In dit pand zijn kantoorruimten, vergaderruimtes, flexwerkplekken en praktijkruimtes beschikbaar. Veel verschillende start-ups en ondernemingen huren reeds een kantoorruimte of bureau in dit kantoorpand. De huurders variëren van masseur, tot meubelmaker tot belastingadviseur. De verhuurder ziet graag onderling contact tussen de verschillende huurders en organiseert daarom bijvoorbeeld verschillende borrelavonden

Huurprijzen, kantoor Kanaalpark, Leiden

In dit kantoorpand aan het Kanaalpark in Leiden zijn verschillende kantoorruimten en flexplekken beschikbaar. De kantoorruimten variëren van 21 m2 tot 40 m2. Zo huur je de kantoorruimte van 21 m2 al voor €410,- per maand. Naast kantoorruimtes zijn er ook flexplekken beschikbaar en een vast bureau in een gedeelde kamer. Voor de flexwerkplekken betaal je een maandelijkse huurprijs van €79,-, terwijl de huurprijs van de vaste werkplekken €150,- bedraagt.

Kanaalpark: bemande receptie en uitnodigende wachtruimte

Als je een kantoorruimte in dit kantoorpand huurt, horen hier verschillende extra’s bij. Zo is er tijdens kantooruren een bemande receptie met bijbehorende wachtruimte waar jij al je klanten en bezoekers kan opvangen. Ook is er gratis WiFi in het hele kantoorpand, meerdere pantry’s, een lift en meerdere vergaderruimtes en spreekkamers die per uur te huur zijn.

Locatie en bereikbaarheid, Kanaalpark, Leiden

Dit kantoorpand aan het Kanaalpark in Leiden is uitstekend te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Station Leiden Lammenschans is slechts 6 minuten lopen en het kantoorpand is 2 minuten rijden vanaf de A4. Voor bezoekers zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor het kantoorpand, huurders kunnen een vaste parkeerplek huren zodat je nooit naar een parkeerplaats hoeft te zoeken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Kanaalpark?

Ben jij ook zo enthousiast over dit hippe en inspirerende kantoorpand? Waar je elke dag met plezier naartoe gaat? Plan dan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding bij ons en bekijk de verschillende mogelijkheden!

1 beoordelingen Kanaalpark

Door de huiselijke sferen die zijn gecreëerd met gaaf meubilair in meerdere hoekjes, voel je je echt op je gemak! Dit is echt thuis op kantoor.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!