Super deal

Heemstede, Herenweg 115

2105MG Heemstede

5 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Herenweg (Heemstede-Centrum)

Huren op een goed bereikbare locatie in Heemstede? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit moderne kantoorpand ligt namelijk direct aan de N208. Het betreft een kantoorpand uit 1992 met een totale gebruiksoppervlakte van 1396 m2. Je hebt in dit kantoorgebouw de mogelijkheid om kantoorruimten vanaf 25 m2 te huren. Het kantoorpand bevindt zich in een gezellige omgeving met vele leuke restaurants als Restaurant 139 en Brasserie de Baas.

Huurprijzen, kantoor Herenweg, Heemstede

Zoals gezegd heb je in dit kantoorpand de mogelijkheid om kantoorruimten vanaf 25 m2 te huren. Voor deze ruimte van 25 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €590,-. Normaal gesproken huur je in dit kantoorgebouw een kantoorruimte voor minimaal 1 jaar. Liever voor een korter termijn kantoorruimte huren? Vraag onze vastgoedconsultants naar de verschillende mogelijkheden!

Herenweg: telefoonbeantwoording en postverwerking

Vele services en voorzieningen zitten bij de huurprijs inbegrepen. Zo worden de algemene ruimten regelmatig schoongemaakt en heb jij als huurder 24/7 toegang tot het kantoorpand. Daarnaast beschikt dit kantoorpand over een bemande receptie. Hier bieden ze ondersteunende services zoals de postverwerking en de telefoonbeantwoording. Momenteel huren al diverse accountantskantoren, architectenbureaus en advocatenkantoren een kantoorruimte in dit eigentijdse kantoorgebouw.

Locatie en bereikbaarheid, Herenweg, Heemstede

Zoals gezegd ligt dit kantoorpand aan de Herenweg op een goed bereikbare locatie. Treinstation Heemstede-Aerdenhout is het dichtstbijzijnde treinstation en ligt op een afstand van slechts 1 kilometer. Ook is het mogelijk om vanaf hier de bus te pakken richting Koediefslaan. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 3 minuten. Met de auto daarentegen, ben je vanaf de A200, A9 en A208 in minder dan 15 minuten op kantoor. Een ideale locatie dus, zowel voor autoreizigers als voor treinreizigers.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Herenweg?

Zie jij jezelf al werken in dit prachtige kantoorpand? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen? Plan dan een rondleiding in! Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte te huur binnen modern pand in Heemstede Herenweg 115 Heemstede Toplocatie!

4 beoordelingen Herenweg

Dit is een erg praktisch kantoor met een goede bereikbaarheid.

De kantoorkamers zijn ruim en licht. Eigenlijk alles wat ik nodig heb!

Leuke locatie met prettige kantoren.

Veel daglicht en vriendelijk personeel

Prettig gebouw met voldoende parkeergelegenheid en een ruime vergaderruimte

Geen gekke huurprijzen voor deze locatie!!

Ik ben hier laatst langsgereden en het zag er erg mooi uit.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!