Kantoorruimte huren Haarlem Zuid, Florapark 7

4 (6 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Florapark 7 in Haarlem Zuid

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Haarlem Zuid!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Florapark (Haarlemmerhoutkwartier)

Altijd al willen werken in een kantoorvilla? Dat kan in dit kantoorpand dat gelegen is in de buurt Den Hout. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 1880 en staat sinds 1999 officieel ingeschreven als rijksmonument. Het kantoorgebouw is gelegen op een mooie zichtlocatie nabij het centrum van Haarlem. Kenmerkend voor het kantoorgebouw is haar opvallende stijl en ronde vormen in het houtwerk. 

Huurprijzen, kantoor Florapark, Haarlem 

Het kantoorpand aan het Florapark in Haarlem heeft een totale gebruiksoppervlakte van 247 m2. Deze gehele oppervlakte is beschikbaar voor de verhuur. Dus ben jij een onderneming die op zoek is naar een geheel eigen uniek kantoorpand? Dat is dit de ideale oplossing! Voor de totale ruimte van 247 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €4219,58 inclusief servicekosten. 

Florapark: pantry, 24/7 toegang en parkeerruimte 

Besluit je dit kantoorgebouw te huren, dan maak je direct gebruik van de aanwezige voorzieningen. Zo is er in dit kantoorgebouw een pantry aanwezig, ideaal om je lunch te bereiden. Uiteraard maak je gebruik van 24/7 toegang, je krijgt namelijk jouw eigen sleutel van dit kantoorpand. Daarnaast is het kantoorpand voorzien van enkele parkeerplaatsen. Voor meer informatie over de aanwezige voorzieningen, kun je contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Locatie en bereikbaarheid, Florapark, Haarlem 

Dit kantoorpand aan het Florapark in Haarlem is perfect bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Haarlem Centraal, dit treinstation ligt op een afstand van 2 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om de bus te pakken richting Haarlem Dreef, deze bushalte is slechts 2 minuten lopen. Reis je liever met de auto naar je werk? Vanaf de snelwegen A200, A9 en A208 ben je binnen 10 tot 15 minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Florapark?

Zou jij graag deze kantoorvilla willen huren? Het is gelegen in een gezellige omgeving met cafés als De Tapuit en Café Westerhout om de hoek. Kom gezellig eens een kijkje nemen. Dit kan geheel gratis en vrijblijvend door een rondleiding in te plannen. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Wat een grappig kantoorpand is dit, net een klein kasteeltje

L

Hele mooie kantoorvilla, voelt een beetje sprookjesachtig.

Erg leuk om hier te kunnen werken.

M

Wat een prachtig kantoorpand is dit zeg, jammer dat wij niet werkzaam zijn in Haarlem.

U

gek dat dit unieke pand nog niet verhuurd is..

echt heel mooi!

R

Als je op zoek bent naar een unieke kantoorlocatie dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in dit prachtige kantoorpand!

Q

De sfeer die je aan de buitenzijde ziet, vind je ook terug in het kantoorpand.

Erg leuk om te zien.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Florapark 7

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen