VERHUURD
Super deal

Haarlem Zuid, Dreef 34

4 (2)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Haarlem Zuid!

Kantoorruimte huren aan de Dreef (Haarlemmerhoutkwartier)

Kantoorruimte huren in een karakteristiek herenhuis op steenworp afstand van het centrum van Haarlem. Dat kan in dit monumentale kantoorpand, gelegen in de buurt Den Hout. Dit kantoorpand is gebouwd in 1990 en heeft een totale gebruikersoppervlakte van 464 m2. Dit kantoorpand is gelegen is een gezellige buurt vol met leuke restaurants en cafés. Zo kun je na werktijd gezellig met je collega’s een drankje doen bij De Tapuit of Café Westerhout.

Huurprijzen, kantoor Dreef, Haarlem

Dit is een erg populair kantoorpand op een mooie locatie in Haarlem. Het zal je dan ook niet verbazen dat momenteel alle kantoorruimten verhuurd zijn. Maar wie weet zijn er binnenkort weer ruimten beschikbaar. Flexibiliteit of zekerheid? De keuze is aan jou. Zowel een korte huurperiode als een langdurige huurovereenkomst is mogelijk.

Dreef: vergaderruimte en parkeren

Dit kantoorpand aan de Dreef in Haarlem beschikt over enkele hoogwaardige voorzieningen en services. Zo is er in dit pand vergaderruimte aanwezig waar jij als huurder gebruik van kunt maken. Verder zijn er bij dit kantoorgebouw voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Deze kun je tegen een gunstige prijs huren. Bovendien is er een pantry in het kantoorpand en zitten de kosten voor schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen.

Locatie en bereikbaarheid, Dreef, Haarlem

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend te noemen. Zowel voor autoreizigers als OV-reizigers is het kantoorpand prima bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Heemstede-Aerdenhout en ligt op een afstand van 2,3 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om de bus te nemen richting bushalte Dreef. Deze halte ligt op een loopafstand van 2 minuten van het kantoorgebouw. Wanneer je met de auto naar kantoor komt, is het kantoorpand het beste te bereiken vanaf de A200, A9 en A208. Vanaf deze snelwegen ben je in slechts enkele minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Dreef?

Zou jij graag een kantoorruimte willen huren in dit mooie kantoorgebouw? Houd de pagina dan goed in de gaten! Wie weet komt er binnenkort een ruimte vrij die geschikt is voor jouw onderneming. Plan dan gratis een rondleiding in.

2 beoordelingen Dreef

Karakteristiek herenhuis in Haarlem!

Mooi karakteristiek pand, zou leuk zijn als het interieur toch een modern tintje krijgt.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!