Kantoorruimte huren Haarlem Centraal Station, Staten Bolwerk 1

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Staten Bolwerk 1 in Haarlem Centraal Station

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Haarlem Centraal Station!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Op zoek naar een betaalbare werkplek in Haarlem? Huur kantoorruimte in deze monumentale kantoorvilla!

Deze karakteristieke kantoorvilla ligt aan het Staten Bolwerk in Haarlem, een goed bereikbare kantoorlocatie. Treinstation Haarlem ligt op nog geen 10 minuten lopen van het kantoorpand, terwijl de snelwegen A200 en A9 ook snel toegankelijk zijn met eigen vervoer. Tel daarbij voorzieningen als vergaderruimte en parkeerruimte bij op en u komt tot de conclusie dat dit een gunstige locatie is om kantoorruimte te huren!

Grote kantoorruimte huren in dit kantoorgebouw te Haarlem

In dit kantoorgebouw in Haarlem is doorgaans is een flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar financieel het meest aantrekkelijk. Een flexibele huurtermijn van minder dan 1 jaar? Neem contact op met SKEPP en bespreek de mogelijkheden.

Voorzieningen? Vergaderruimte en een pantry aanwezig!

Mocht u regelmatig een bespreking hebben of belegt u vaak vergaderingen, dan is het waardevol om te weten dat er vergaderruimte aanwezig is in dit kantoor. Bovendien is er een pantry en is er ruimte in het kantoorgebouw om spullen op te slaan, waar geen ruimte voor is in uw nieuwe kantoorruimte.

Een prachtige tuin, parkeerruimte en een fietsenstalling

Er begeeft zich een prachtige groene tuin om het kantoorpand in Haarlem, daarnaast zijn er 25 parkeerplaatsen en voor de sportievelingen is er een fietsenstalling. Meer informatie over de kantoorruimte in Haarlem? De vastgoedconsultants van SKEPP helpen u graag in uw zoektocht naar het geschikte kantoor!

Plan een gratis rondleiding en neem een kijkje op deze fraaie kantoorlocatie in Haarlem!

Bent u al overtuigd van de mogelijkheden binnen dit kantoor of twijfelt u nog tussen het aanbod aan kantoorruimte in Haarlem? Het is een verstandige keuze om eens langs te gaan op deze locatie en uw nieuwe werkplek te bekijken. Dit doet u door via het menu op deze pagina een rondleiding in te plannen. Waar wacht u nog op? Een rondleiding plannen bij SKEPP is namelijk geheel vrijblijvend en gratis!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Wat een geweldig mooie vrijstaande kantoorvilla

E

Wat een fantastische omgeving, heel rustgevend lijkt me om hier te werken.

D

Erg stijlvol kantoorpand, moderne inrichting.

Vele werkplekken en mooie vergaderruimtes.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Staten Bolwerk 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen