Eindhoven Centrum, Fellenoord 130

4 (5)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 769 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Fellenoord (Centrum)

Een eigen kantoorruimte huren direct bij het Centraal Station van Eindhoven? Dat kan in dit kantoorpand, gelegen in de buurt Fellenoord. Bij dit kantoorconcept zijn 2000 locaties wereldwijd en 60 locaties in Nederland aangesloten. Dit betekent dat jij op al deze locaties in de business lounge kunt werken. Ideaal toch? Het kantoorpand kent een totale perceeloppervlakte van 2056 m2, hiervan is nog een klein percentage beschikbaar voor de verhuur.

Huurprijzen, kantoor Fellenoord, Eindhoven

Je huurt in dit pand al een kantoorruimte met 2 werkplekken. Voor deze ruimte betaal je maandelijks €769,- terwijl je voor een ruimte met 8 werkplekken een huurprijs betaalt van €3159,-. Ook heb je in dit pand de mogelijkheid om een kantoorruimte te delen met een ander bedrijf. Misschien ontstaat er op deze manier wel een leuke samenwerking!

Fellenoord: gemeenschappelijke receptie en vergaderruimten

In dit pand huur je niet alleen een kantoorruimte, je maakt ook gebruik van vele extra services en voorzieningen. Er is een gemeenschappelijke, bemande receptie aanwezig. De receptionisten bieden ondersteunende werkzaamheden zoals de postverwerking en telefoonbeantwoording. Daarnaast beschikt het pand over diverse vergaderruimten die voorzien zijn van videoconferencing apparatuur en high-speed internet. Tevens huur je de kantoorruimten inclusief meubilair, je hoeft dus geen meubels mee te sjouwen.

Locatie en bereikbaarheid, Fellenoord, Eindhoven

Dit pand aan de Fellenoord is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Eindhoven Centraal Station ligt namelijk op een loopafstand van 5 minuten. In de buurt van dit kantoorgebouw is altijd wel iets te beleven. Drink een lekker kopje koffie bij Place Du Nord of kijk gezellig met je collega’s na werktijd een voetbalwedstrijd onder het genot van een biertje bij Stadionbar De Aftrap. Gezellig toch?

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Fellenoord?

Zie jij jezelf al werken in deze gezellig buurt in Eindhoven? Wacht dan niet langer en kom snel eens langs om een kijkje te nemen. Plan hiervoor een rondleiding in, gratis en vrijblijvend.

5 beoordelingen Fellenoord

Mooie huurprijs en prima locatie.

Interieur en uitzicht van de kantoorruimtes zijn helaas wat matig.

Alle facilitaire voorzieningen zijn uitstekend geregeld en maakt het kantoor zeer gebruiksvriendelijk!

Mooie locatie in Eindhoven centrum.

Vriendelijke mensen achter de receptie, fijn binnenkomen.

Een grote keuken waar je lekkere koffie kunt zetten, beter de dag beginnen kan haast niet!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!