Bloemendaal, Zomerzorgerlaan 50

5 (1)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Zomerzorgerlaan in Bloemendaal

Het kleinschalige kantoorgebouw ligt midden in het centrum van Bloemendaal aan de Zomerzorgerlaan. In de directe omgeving vind je winkels en horecagelegenheden. Volop gezelligheid rondom het kantoorpand dus. Het pand is gebouwd in 1920 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1487 m2. Zin om lekker uit te waaien? Het strand is op loopafstand van het kantoorpand!

Huurprijzen

In totaal is er 190 m2 kantoorruimte beschikbaar in dit kantoorpand aan de Zomerzorgerlaan. Deelverhuur is mogelijk vanaf 100 m2. Een Archiefruimte nodig? In het souterrain is 100 m2 beschikbaar. Wees er dus snel bij! Je huurt hier kantoorruimte voor slechts €135,- per m2 (excl. servicekosten) per jaar en dat op deze gunstige locatie in het gezellige Bloemendaal. Overleg over de huurtermijn behoort tot de mogelijkheden. Je kunt hier flexibel huren, al is een langere huurtermijn doorgaans aantrekkelijker qua huurprijs.

Pantry inclusief koelkast in jouw eigen kantoorruimte

Binnen het kantoorgebouw aan de Zomerzorgerlaan in Bloemendaal maak je gebruik van een pantry, die voorzien is van een koelkast. Altijd gemakkelijk om te gebruiken op kantoor! Heb je een hekel aan traplopen? Maak gebruik van de aanwezige lift om naar uw kantoorruimte te komen! Verder zijn er nog vergaderruimten, parkeerplekken, goede beveiliging en zeker niet onbelangrijk snel werkende WiFi! Ideaal wanneer je van snel en efficiënt werken houdt.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het pand is echt super! Makkelijk bereikbaar via de snelwegen A208, A22 en A200 en met het openbaarvervoer ben je in slechts 1 minuut lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte bij jouw werkplek. In de nabije omgeving van het pand zit een Albert Heijn, handig wanneer je een lekkere lunch wilt halen of alvast de boodschappen voor thuis in wilt slaan.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zomerzorgerlaan in Bloemendaal

Ben jij enthousiast over deze leuke kantoorruimte die top gelegen is aan de Zomerzorgerlaan in Bloemendaal? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in en stel al je vragen bij een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder.

1 beoordelingen Zomerzorgerlaan

Aan een gezellige straat in Bloemendaal, een echte aanrader!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!