VERHUURD

Halfweg, Haarlemmerstraatweg 11

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Halfweg!

Kantoorruimte te huur in voormalig pakhuis in Halfweg (nabij Amsterdam)!

Dit opvallende, voormalige pakhuis ligt op een stations- en zichtlocatie in Halfweg (nabij Amsterdam). Het kantoorgebouw is volledig gerenoveerd en maakt onderdeel uit van de welbekende Randstad. Het is een van de bijzondere gebouwen die zich bevinden op het SugarCity terrein van de voormalige CSM suikerfabriek. De industriële constructie is behouden en daar zijn moderne technieken aan toegevoegd. Een fantastische kantoorruimte om uw onderneming te vestigen!

Aantrekkelijk huren nabij stations- en zichtlocatie in Halfweg

U huurt hier kantoorruimte voor slechts €165,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. En dat op een locatie op loopafstand van NS-station Halfweg-Zwanenburg. Daarnaast zijn de steden Amsterdam en Haarlem uitstekend te bereiken. Ook Schiphol ligt op een kleine afstand van het kantoorgebouw. Kortom, een voordelige huurprijs voor het huren op deze plek!

Belangrijk: voldoende parkeerruimte aanwezig bij het kantoorpand in Halfweg

Komt u met de auto naar het werk? Dan is het waardevol om te weten dat er voldoende ruimte is om te parkeren. U kunt een vaste parkeerplek huren. Ook niet onbelangrijk: u kunt gebruik maken van de aanwezige pantry, naast het gemak van een eigen kantoorruimte!

Plan bij SKEPP geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoorgebouw!

Dus zoekt u kantoorruimte in Halfweg of de omgeving Amsterdam? Plan dan gratis een rondleiding in en bekijk de kantoorruimte van 204 m2 in Halfweg met eigen ogen! U zult enthousiast raken over het voormalige pakhuis! Het is natuurlijk ook mogelijk om contact op te nemen met SKEPP.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!