Kantoorruimte huren Halfweg, Haarlemmerstraatweg 11

Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Fietsenstalling
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Haarlemmerstraatweg 11 in Halfweg

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Halfweg!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur in voormalig pakhuis in Halfweg (nabij Amsterdam)!

Dit opvallende, voormalige pakhuis ligt op een stations- en zichtlocatie in Halfweg (nabij Amsterdam). Het kantoorgebouw is volledig gerenoveerd en maakt onderdeel uit van de welbekende Randstad. Het is een van de bijzondere gebouwen die zich bevinden op het SugarCity terrein van de voormalige CSM suikerfabriek. De industriële constructie is behouden en daar zijn moderne technieken aan toegevoegd. Een fantastische kantoorruimte om uw onderneming te vestigen!

Aantrekkelijk huren nabij stations- en zichtlocatie in Halfweg

U huurt hier kantoorruimte voor slechts €165,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. En dat op een locatie op loopafstand van NS-station Halfweg-Zwanenburg. Daarnaast zijn de steden Amsterdam en Haarlem uitstekend te bereiken. Ook Schiphol ligt op een kleine afstand van het kantoorgebouw. Kortom, een voordelige huurprijs voor het huren op deze plek!

Belangrijk: voldoende parkeerruimte aanwezig bij het kantoorpand in Halfweg

Komt u met de auto naar het werk? Dan is het waardevol om te weten dat er voldoende ruimte is om te parkeren. U kunt een vaste parkeerplek huren. Ook niet onbelangrijk: u kunt gebruik maken van de aanwezige pantry, naast het gemak van een eigen kantoorruimte!

Plan bij SKEPP geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoorgebouw!

Dus zoekt u kantoorruimte in Halfweg of de omgeving Amsterdam? Plan dan gratis een rondleiding in en bekijk de kantoorruimte van 204 m2 in Halfweg met eigen ogen! U zult enthousiast raken over het voormalige pakhuis! Het is natuurlijk ook mogelijk om contact op te nemen met SKEPP.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Haarlemmerstraatweg 11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen