Kantoorruimte huren Amersfoort Centrum, Stadsring 115

Voorzieningen
 • Lift
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stadsring 115 in Amersfoort Centrum

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 201 m2
  Huurprijs: € 2.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Stadsring in Amersfoort

Wil jij een prachtige kantoorruimte huren aan de Stadsring van Amersfoort? Neem dan eens een kijkje op deze sfeervolle locatie. Hier bieden wij een breed aanbod kantoorruimtes aan dat variëert in oppervlakte en prijs. Wellicht zit hier de geschikte kantoorruimte voor jou bij! Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je deze locatie graag bezichtigen? Neem dan direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en het inplannen van een bezichtiging.

Kantoorruimte huren

Het aanbod op deze locatie is breed dus een de geschikte oppervlakte vinden mag geen probleem zijn. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 16m2 en deze huur je al voor maar €395,- per maand. Heb je behoefte aan meer oppervlakte? Dat is geen enkel probleem. Het aanbod varieert namelijk tot kantoorruimtes met een totale oppervlakte van 281m2. Deze oppervlakte huur je voor slechts €4.595,- per maand deze prijzen zijn inclusief de servicekosten waardoor jij direct weet waar je aan toe bent!

Nette vergaderruimtes, voldoende parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Stadsring in Amersfoort krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. Zo zijn er vele algemene ruimtes die zeer warm en representatief zijn aangekleed. Maak bijvoorbeeld gebruik van de ruime vergaderruimtes deze bieden mogelijkheden voor bijeenkomsten groot of klein. De sanitaire voorzieningen zijn goed en snel toegankelijk en worden netjes onderhouden. De ruime parkeergarages bieden jou de mogelijkheid  Voor het parkeren van jouw auto of die van jouw bezoekers. Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren zodat jij altijd plek hebt om jouw auto te parkeren. Het kantoorpand is 24/7 toegankelijk waardoor jij en jouw collega’s flexibel zijn bij het inplannen van de werkzaamheden. Vind er een verschuiving plaats in jouw werktijden of moet je even een uurtje langer door? Dan vormt dat geen enkel probleem.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich op een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Amersfoort. Door zijn ligging vlakbij de op- en afritten van de A28 is jouw nieuwe werkplek uitstekend bereikbaar met de auto. Ook het openbaar vervoer kan een prima uitkomst bieden. Binnen enkele minuten wandel je naar het Centraal Station Amersfoort. Vanuit hier heb jij een prima verbinding met diverse steden en hotspots in de omgeving. In de directe omgeving zijn diverse winkels en bedrijven gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Daarnaast is het gezellige centrum van Amersfoort snel te bereiken. In deze bruisende omgeving zijn voldoende gelegenheden om even heerlijk te ontspannen.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Stadsring in Amersfoort?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan de Stadsring in Amersfoort? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging op locatie inplannen.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stadsring 115

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen