SKEPP biedt foto's en 3D viewers aan van kantoorpanden

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 1 juli 2016
  • 10

SKEPP heeft inmiddels van 15 kantoorpanden foto's en 3D viewers laten maken

SKEPP ontzorgt verhuurders door aan te bieden om foto's en een 3D viewer van kantoorpanden te maken. Voor slechts €250,- zorgt SKEPP ervoor dat er circa 15 foto's en een 3D viewer wordt gemaakt. Dit is gunstig voor SKEPP en verhuurders van kantoren, omdat goede foto's en een 3D viewer zorgen voor een goed beeld van een kantoor.


amsterdam sloterdijk kabelweg kantoor entree ingang trappenhuis algemene ruimteEen foto die SKEPP heeft laten maken van het Coengebouw in Amsterdam Sloterdijk.

Wanneer potentiële huurkandidaten een beter beeld hebben van een kantoor, dan zullen deze kandidaten eerder geneigd zijn om contact op te nemen. En dit is in het belang van zowel SKEPP als verhuurders. Kortom, een echte win-winsituatie.

vergaderruimte met presentatiemogelijkheden in amsterdam grachtenpand huurEen foto van een vergaderruimte in een kantoorpand aan de Herengracht in Amsterdam, die gemaakt is in opdracht van SKEPP.

Het Coengebouw in Amsterdam Sloterdijk is gefotografeerd

Tot op heden heeft SKEPP van 15 kantoorpanden in Amsterdam foto's en een 3D viewer laten maken. Onder meer het bekende Coengebouw aan de Kabelweg in Amsterdam Sloterdijk is voorzien van kwalitatief hoogwaardige foto's en een 3D viewer van de algemene ruimten op de begane grond. Ook het iconische kantoorpand Infinity van The Office Operators is gefotografeerd, net als meerdere kantoren van kantoorconcept Regus.

Lees ook dit nieuwsbericht: Kas Bruinsma versterkt het huren+verhuren-team van SKEPP

Bekijk ook de winactie van SKEPP en win kaarten voor de Grand Prix Formule 1 in België

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!