Nieuwe huurders weten AtoomClub Amersfoort A1 te vinden

  • Door Jari Wesselink
  • donderdag 9 juni 2016

Cmotions huurt kantoorruimte aan de Maanlander

Nieuwe huurders weten de vestiging van AtoomClub in Amersfoort aan de snelweg A1 te vinden. Onder meer Cmotions besloot om kantoorruimte te huren in het moderne kantoorpand in Amersfoort. Cmotions ondersteunt bedrijven bij het vergroten van de concurrentiepositie. Daarnaast helpt het bedrijf bij het verstevigen van de marktpositie van organisaties.


Paintbar huurt een kantoorruimte met 3 werkplekken

Het bedrijf dat het meest recent een kantoorruimte is gaan huren bij AtoomClub Amersfoort A1 is Paintbar. "Dit bedrijf geeft schilderworkshops in barren en andere horecagelegenheden", aldus Lotte Windey, hostess binnen de AtoomClub-vestiging in Amersfoort. Paintbar huurt een kantoor met 3 werkplekken en het bedrijf heeft plannen om intern door te groeien.

lounge kantoorpand amersfoort maanlander huur SKEPPEen loungeruimte binnen AtoomClub Amersfoort A1.

Opening van AtoomClub Amersfoort A1 tijdens De Gouden SKEPP

De eerste editie van De Gouden SKEPP is op 30 juni in AtoomClub Amersfoort A1. Deze aangelegenheid dient ook als opening van de nieuwste vestiging van het kantoorbelevingsconcept. SKEPP organiseert dit evenement en geeft op 30 juni ruimte voor groei.

De Gouden SKEPP, hét podium voor groei

Iedere deelnemer krijgt 3 minuten om het eigen groeiplan te pitchen tijdens De Gouden SKEPP. Het publiek fungeert als jury en bepaalt wie De Gouden SKEPP 2016 voor het beste groeiplan overhandigd krijgt. De winnaar ontvangt, naast het beeld, een bedrag van €2.500,-. Hiermee kan de winnaar direct starten met het uitvoeren van het plan.

vergaderen in amersfoort huur kantoorruimte SKEPP meetingroomEen vergaderruimte binnen de AtoomClub-vestiging in Amersfoort.

Wilt u ook een groeiplan pitchen? Dan kunt u zich aanmelden bij Jasper Soede, door een mailtje te sturen naar jasper.soede@atoomclub.nl. Wilt u De Gouden SKEPP bijwonen zonder te pitchen? Aanmelden voor De Gouden SKEPP kan hier.

Kijk alvast rond binnen het toffe kantoorpand in Amersfoort

Kunt u niet wachten tot 30 juni en wilt u graag zien hoe AtoomClub Amersfoort A1 eruit ziet? Bekijk de video hieronder en zie de mogelijkheden binnen het toffe kantoor aan de Maanlander op bedrijventerrein Calveen.

Lees ook dit nieuwsbericht: De eerste editie van De Gouden SKEPP op 30 juni

Lees ook dit nieuwsbericht: Revitalisatie binnen AtoomClub Utrecht

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure