Direct een kantoorruimte huren vanachter je laptop, zo geregeld!

  • Door Bente Meulenkamp
  • maandag 16 maart 2020

Misschien herken je het wel: je bent op zoek naar de perfecte kantoorruimte en opeens vind je die! Je wil het liefst gelijk het huurcontract ondertekenen om aan de slag te kunnen. Maar dat moment van ondertekenen laat nog even op zich wachten. Er moet eerst contact opgenomen worden met de verhuurder van de kantoorruimte. Of hoeft dat niet meer? SKEPP maakt het mogelijk om direct online je huurcontract voor een kantoorruimte te tekenen. Hoe het werkt en wat de voordelen zijn van het online tekenen van het huurcontract? Dat lees je in dit blog!


Direct online kantoorruimte huren

Het direct online ondertekenen van een huurcontract voor een kantoorruimte is niet alleen tijdbesparend, maar vooral vernieuwend. Met de ‘Huur nu’ button is het mogelijk om kantoorruimte te huren in Nederland en België. Huur bijvoorbeeld een kantoorruimte aan Gustav Mahlerplein 2 in slechts een paar stappen. 

De kantoorruimte aan Gustav Mahlerplein 2 biedt vele faciliteiten. Zo beschikt het pand over een eigen terras, zodat je heerlijk even buiten kunt zitten. Het pand is uitgerust met verschillende vergaderruimtes die voorzien zijn van goede apparatuur. Het houden van een videoconference is dus geen probleem. Verder is de kantoorruimte goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. 

Kantoorruimte aan Gustav Mahlerplein

Zit jij binnenkort te vergaderen aan Gustav Mahlerplein?

De voordelen van online tekenen voor de verhuurder

De grootste voordelen van het direct en online tekenen van de huurovereenkomst zijn: het besparen van tijd en de verhoogde kans op het verhuren van de kantoorruimte. Het is niet meer nodig om lange gesprekken aan te gaan met de huurder over het huurcontract, waardoor tijd wordt bespaard. De gegevens van de huurder worden automatisch doorgevoerd. Als verhuurder lever je online de voorwaarden aan en vervolgens kunnen jij en de potentiële huurder van de kantoorruimte de overeenkomst inzien en tekenen. 

Wat zijn de voordelen voor de huurder?

Het voordeel van het digitaal huren van een kantoorruimte is, net als voor de verhuurder, het besparen van tijd. Wil je de overeenkomst direct online inzien of tekenen? Dat kan! Zo bespaar je tijd en kan je gauw gebruik maken van de gehuurde plek. Daarnaast kun je in alle gemak de overeenkomst doorlezen zonder dat je gelijk hoeft te beslissen. Zo huur je het pand aan de Blaak 34 in Rotterdam gemakkelijk en snel vanachter je eigen laptop.

De Blaak 34 bevindt zich in het centrum van Rotterdam. Dit is niet zomaar een kantoorpand, dit is namelijk vroeger een bank geweest. In de kantoorruimte komen oude elementen terug voor een inspirerende en creatieve werkomgeving. Binnen in het pand zit een grote bar waar je lekkere koffie en andere drankjes kunt halen. 

kantoorruimte huren in Rotterdam centrum

Een modern kantoor met oude elementen dat is de Blaak 34

Ga jij voor het online huren van een kantoorruimte?

Hebben wij jou helemaal overtuigd om een kantoorruimte online te huren? Bekijk dan eens ons kantoorpanden aanbod! Het online huren van een kantoorruimte bespaart veel tijd en zorgt ervoor dat jij snel aan de slag kan op je nieuwe werkplek! Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte die je direct kunt huren? Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder met het direct huren van een kantoorruimte!

 
Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure