(Grote) kantoorruimte op maat

Een kantoorruimte op maat is een op maat ingericht kantoor voor jouw bedrijf. Je specifieke wensen en eisen zijn meegenomen in het ontwerp voor de kantoorinrichting. Vaak betreft het een gehele kantoorvloer met eigen vergaderkamer(s) en pantry.


Ready voor een op maat gemaakt plan voor jouw bedrijf? Een kantoorruimte op maat sluit geheel aan bij de eisen en wensen van jouw bedrijf. SKEPP biedt (grote) kantoorruimten op maat te huur aan door heel Nederland. Onze vastgoedconsultants komen graag met je in contact om de specifieke eisen en wensen rondom jouw zoekopdracht te bespreken. Ontvang diverse opties en gerichte voorstellen.

Wat is een kantoorruimte op maat?

Een kantoorruimte op maat is een 'niet-gestandaardiseerd kantoor' ingericht op de wensen en behoeften van jouw bedrijf. In de praktijk betreft dit meestal een kantoorruimte vanaf 100 m2 met open flexwerkplekken, kantoorkamers, een vergaderruimte en eventueel een pantry en toiletten.

Is een kantoorruimte op maat geschikt voor mijn bedrijf?

Na de flexwerkplek en de kantoorkamer is de kantoorruimte op maat het derde en laatste te onderscheiden kantoortype. Maar is een kantoorruimte op maat wel geschikt voor jouw bedrijf? Dat ligt met name aan de grootte van je onderneming. Zo is een kantoorruimte op maat overbodig voor een bedrijf waar twee of drie personen werkzaam zijn. Een kantoorruimte op maat is wél ideaal voor bedrijven vanaf tien of vijftien fte's.
Bij een kantoorruimte op maat betaal je doorgaans een huurprijs per m2 per jaar plus de additionele servicekosten.

Hoe ziet jouw ideale kantoorruimte op maat er uit?

Jouw ideale kantoorruimte op maat hangt volledig af van jouw wensen en eisen ten aanzien van kantoorruimte. Is jouw bedrijf werkzaam in de ICT-branche? Dan kunnen een grote open werkruimte en een ontspanningsruimte ideaal zijn. Ben je werkzaam in de consultancybranche? Dan lijkt het voor de hand liggend dat je meerdere vergaderkamers zou willen. Bedenk goed wat je nodig hebt en stem dit eventueel af met de vastgoedconsultants van SKEPP.

Meer weten over de mogelijkheden om een kantoorruimte op maat te huren?

Bij SKEPP werken gecertificeerde vastgoedconsultants die je uitstekend adviseren. Zij zijn bereikbaar via 085-8770519 of stuur een e-mail naar info@skepp.nl.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure