Kantoorruimte huren Utrecht West, Zonnebaan 54

Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Belruimte
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplekken
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zonnebaan 54 in Utrecht West

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 55 m2
  Huurprijs: € 1.250 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 110 m2
  Huurprijs: € 2.500 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren Utrecht, Zonnebaan 54

Zoek je naar een kantoorruimte in Utrecht? Zonnebaan 54 biedt moderne kantoorunits die ideaal zijn voor bedrijven die behoefte hebben aan een professionele en toegankelijke werkplek. Gelegen op de eerste verdieping, genieten deze units van veel daglicht en een moderne uitstraling bij de entree, wat zorgt voor een uitnodigende werkomgeving.

Huurmogelijkheden

Het aanbod omvat twee aangrenzende kantoorunits, elk met een oppervlakte van ongeveer 55 m², die samen of afzonderlijk te huur zijn. De units zijn onderdeel van een groter kantoorgebouw op het dynamische bedrijventerrein Lage Weide, direct naast de A2. De huurprijs is vastgesteld op €1.250,- per maand per unit, exclusief BTW, met jaarlijkse indexering volgens de CPI van het CBS.

Voorzieningen en faciliteiten

De kantoorunits aan de Zonnebaan 54 in Utrecht zijn voorzien van alle essentiële gemakken om direct aan de slag te kunnen. Dit omvat een gezamenlijke entree, pantry, sanitaire voorzieningen, en een systeemplafond met ingebouwde LED verlichtingsarmaturen. Het pand beschikt ook over moderne faciliteiten zoals zonnepanelen en laadpalen voor elektrische auto's, wat bijdraagt aan een duurzame werkomgeving.

Locatie en bereikbaarheid

Zonnebaan 54 ligt ideaal ten opzichte van zowel de rijksweg A2 als de Zuilense Ring (N230), wat uitstekende verbindingen met zowel Amsterdam als het centrum van Utrecht garandeert. Parkeren is geen probleem dankzij ruime parkeermogelijkheden direct naast het gebouw. Voor werknemers die het openbaar vervoer gebruiken, ligt een bushalte op slechts vijf minuten loopafstand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zonnebaan in Utrecht?

Ben je klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen in een kantoor dat even dynamisch is als de locatie zelf? De kantoorruimte aan Zonnebaan 54 in Utrecht wacht op je. Neem contact op voor een vrijblijvende rondleiding en ontdek de veelzijdigheid en professionaliteit van dit pand. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een bruisende zakelijke gemeenschap.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zonnebaan 54

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen