Kantoorruimte huren Utrecht Centraal Station, Arthur van Schendelstraat 650

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Arthur van Schendelstraat 650 in Utrecht Centraal Station

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 1.861 € 1.675 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren in hartje Utrecht!

Wanneer u op zoek bent naar een locatie centraal in Nederland, dichtbij een treinstation en in het centrum van een stad, zoek dan niet verder! Aan de Arthur van Schendelstraat in Utrecht huurt u een kantoorruimte (100 m2) in een hoogwaardig kantoorpand. U kunt zelfs uw eigen kantoorruimte op maat indelen en inrichten!

Flexibele huurtermijnen, vergaderruimte en sociaal hart

U kunt in Utrecht voor de korte termijn huren, maar u huurt hier ook voor de lange termijn. Kortom, een uitstekende combinatie tussen flexibiliteit en zekerheid. U kunt uiteraard gebruik maken van onze voorzieningen, zoals de vergaderruimtes. Ook is er een sociaal hart waar u een hapje kunt eten maar ook kunt netwerken met andere professionals. Een werkplek huurt u al voor €250,- per maand. Een kantoorkamer voor 4 personen is te huur voor €1.200,- per maand. In overleg met SKEPP is een betere huurprijs mogelijk!

Locatie van dit moderne kantoorpand in Utrecht

Het kantoorpand ligt in het stationsgebied van Utrecht, één van de meest populaire kantoorlocaties van Utrecht. NS-station Utrecht Centraal ligt op loopafstand. Zoekt u een werkplek (<15m2), kantoorkamer (15-100m2) of kantoorruimte op maat (>100m2)? Ga gauw eens kijken, bij SKEPP plant u gratis een rondleiding in!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Een heel mooi kantoor, dichtbij het station.

Het sociaal hart is erg mooi opgezet. De managed offices die je hier kunt huren zijn licht en ruim. Ideaal voor onze onderneming.

N

Ik ben hier samen met mijn partner begonnen.

Inmiddels zijn we binnen dit pand gegroeid naar 8 man. Voor ons ook belangrijk dat we onze klanten goed kunnen ontvangen. Mede door de receptie en de diverse vergaderruimten zit dat wel goed.

d

Gaaf!

Erg mooi industriële inrichting

S

Vet kantoorpand!!

Had hier wel graag willen zitten!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Arthur van Schendelstraat 650

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen