Kantoorruimte huren Tilburg, Jules de Beerstraat 14

4 (6 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Jules de Beerstraat 14 in Tilburg

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 35 m2
  Huurprijs: € 765 € 650 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 65 m2
  Huurprijs: € 941 € 800 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Jules de Beerstraat (Noord)

Op zoek naar een zelfstandige kantoorruimte in Tilburg? Dan ben je aan de Jules de Beerstraat aan het juiste adres! Lang geleden was dit kantoorpand een fabriek. Inmiddels is het gebouw flink opgeknapt en gemoderniseerd naar een industrieel kantoorpand.  In dit kantoorpand dat gebouwd is in 1970 zijn diverse kantoorruimten te huur die je geheel naar eigen wens kunt inrichten. Op dit moment huren al diverse bedrijven een ruimte in dit kantoorpand, voorbeelden hiervan zijn: accountants, opnameproducten en administratieve bedrijven. 

Huurprijzen, kantoor Jules de Beerstraat, Tilburg 

Het totale gebruikersoppervlakte in dit kantoorpand bedraagt 1624 m2. Hiervan zijn momenteel nog 2 kantoorruimten beschikbaar. Het gaat hierbij om ruimten van 36 m2 en 45 m2. Voor de kleinste ruimte van 36 m2 betaal je maandelijks een huurprijs van €450,- terwijl je voor de grotere ruimte van 45 m2 €495,- betaald. 

Jules de Beerstraat: vergaderruimte en printvoorzieningen 

Dit kantoorpand aan de Jules de Beerstraat is voorzien van een efficiënte, grote vergaderruimte. Deze kan zeer gemakkelijk gereserveerd worden, zowel digitaal als telefonisch. Daarnaast is het geen enkel probleem om in dit kantoorpand te printen, voldoende faciliteiten zijn aanwezig hiervoor. Daarnaast is er voldoende kastruimte op kantoor. Zijn er meer tafels en stoelen nodig? Geen probleem, ook deze zijn ruimschoots aanwezig. Bovendien beschikken de kantoorruimten over voldoende verlichting en zijn ze voorzien van parketvloer. Je bent helemaal vrij om de kantoorruimte in te richten zoals jij dat graag wilt. In overleg met de verhuurder creëer jij jouw ideale kantoorruimte. 

Locatie en bereikbaarheid, Jules de Beerstraat, Tilburg 

Het kantoorpand is gevestigd op industrieterrein Kraaiven, gevestigd aan de rand van het centrum van Tilburg. Uitvalswegen als de N260 en de N261 liggen in de directe omgeving, deze wegen zorgen ervoor dat je binnen een mum van tijd op de A58 rijdt. Kom je met het openbaar vervoer naar kantoor? Treinstation Tilburg ligt op een afstand van slechts 3 kilometer. Voor gezelligheid na werktijd kun je het beste in het centrum van Tilburg terecht. Hier vind je een divers aanbod aan restaurants en winkels. Met de auto ben je binnen 10 minuten in het centrum. Stadsbus 1 doet hier doorgaans circa 15 minuten over. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jules de Beerstraat?

Lijkt het je wat om een ruimte van 36 m2 of 45 m2 te huren in Tilburg Noord? Kom dan snel eens langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Plan hiervoor een rondleiding in, dit is geheel gratis en vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

v

Fijne werknemers, in overleg is er veel mogelijk.

Ook wat betreft de indeling.

L

Kantoorruimtes in Tilburg.

Simpele doch nette kantoorkamers.

H

Goed verlichte kantoorruimten, alles ziet er ook netjes afgewerkt uit.

J

Prettige werklocatie dichtbji het centrum van Tilburg.

Leuke huurprijzen ook, niet té duur.

K

Prima kantoorgebouw met goede faciliteiten zoals een nette keuken.

S

hallo am interest for this placeWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Jules de Beerstraat 14

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen