Tilburg, Jules de Beerstraat 14

5048AH Tilburg

4 (6)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Jules de Beerstraat (Noord)

Op zoek naar een zelfstandige kantoorruimte in Tilburg? Dan ben je aan de Jules de Beerstraat aan het juiste adres! Lang geleden was dit kantoorpand een fabriek. Inmiddels is het gebouw flink opgeknapt en gemoderniseerd naar een industrieel kantoorpand.  In dit kantoorpand dat gebouwd is in 1970 zijn diverse kantoorruimten te huur die je geheel naar eigen wens kunt inrichten. Op dit moment huren al diverse bedrijven een ruimte in dit kantoorpand, voorbeelden hiervan zijn: accountants, opnameproducten en administratieve bedrijven. 

Huurprijzen, kantoor Jules de Beerstraat, Tilburg 

Het totale gebruikersoppervlakte in dit kantoorpand bedraagt 1624 m2. Hiervan zijn momenteel nog 2 kantoorruimten beschikbaar. Het gaat hierbij om ruimten van 36 m2 en 45 m2. Voor de kleinste ruimte van 36 m2 betaal je maandelijks een huurprijs van €450,- terwijl je voor de grotere ruimte van 45 m2 €495,- betaald. 

Jules de Beerstraat: vergaderruimte en printvoorzieningen 

Dit kantoorpand aan de Jules de Beerstraat is voorzien van een efficiënte, grote vergaderruimte. Deze kan zeer gemakkelijk gereserveerd worden, zowel digitaal als telefonisch. Daarnaast is het geen enkel probleem om in dit kantoorpand te printen, voldoende faciliteiten zijn aanwezig hiervoor. Daarnaast is er voldoende kastruimte op kantoor. Zijn er meer tafels en stoelen nodig? Geen probleem, ook deze zijn ruimschoots aanwezig. Bovendien beschikken de kantoorruimten over voldoende verlichting en zijn ze voorzien van parketvloer. Je bent helemaal vrij om de kantoorruimte in te richten zoals jij dat graag wilt. In overleg met de verhuurder creëer jij jouw ideale kantoorruimte. 

Locatie en bereikbaarheid, Jules de Beerstraat, Tilburg 

Het kantoorpand is gevestigd op industrieterrein Kraaiven, gevestigd aan de rand van het centrum van Tilburg. Uitvalswegen als de N260 en de N261 liggen in de directe omgeving, deze wegen zorgen ervoor dat je binnen een mum van tijd op de A58 rijdt. Kom je met het openbaar vervoer naar kantoor? Treinstation Tilburg ligt op een afstand van slechts 3 kilometer. Voor gezelligheid na werktijd kun je het beste in het centrum van Tilburg terecht. Hier vind je een divers aanbod aan restaurants en winkels. Met de auto ben je binnen 10 minuten in het centrum. Stadsbus 1 doet hier doorgaans circa 15 minuten over. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jules de Beerstraat?

Lijkt het je wat om een ruimte van 36 m2 of 45 m2 te huren in Tilburg Noord? Kom dan snel eens langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Plan hiervoor een rondleiding in, dit is geheel gratis en vrijblijvend. 

Kantoorruimte huren aan de Jules de Beerstraat, Tilburg Jules de Beerstraat 14 Tilburg Toplocatie!

6 beoordelingen Jules de Beerstraat

Fijne werknemers, in overleg is er veel mogelijk. Ook wat betreft de indeling.

Kantoorruimtes in Tilburg.

Simpele doch nette kantoorkamers.

Goed verlichte kantoorruimten, alles ziet er ook netjes afgewerkt uit.

Prettige werklocatie dichtbji het centrum van Tilburg. Leuke huurprijzen ook, niet té duur.

Prima kantoorgebouw met goede faciliteiten zoals een nette keuken.

hallo am interest for this place

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!