Super deal

Den Bosch, Eemweg 1-9

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 290 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Eemweg (Zuid-Oost)

In dit representatieve kantoorpand, gelegen in de buurt Aawijk-Zuid, wordt kantoorruimte te huur aangeboden. Er zijn kantoorruimten beschikbaar van diverse metrages. Je huurt hier in een leuke omgeving met diverse horecagelegenheden. Ook is er een Albert Heijn gelegen op 600 meter afstand, ideaal om na werktijd nog even boodschappen te halen.

Huurprijzen, kantoor Eemweg, Den Bosch

Je huurt in dit kantoorpand kantoorruimten vanaf 18 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €250,-. Liever een grotere ruimte huren? Metrages lopen op tot 49 m2. Voor deze grootste ruimte van 49 m2 betaal je maandelijks €550,-. De kantoorruimten zijn al te huur vanaf 3 maanden. Liever voor een kortere periode een kantoorruimte huren? Neem dan contact met ons op.

Eemweg: een eigen postvak en voldoende parkeergelegenheid

De voorzieningen en services in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Zo krijgt iedere huurder een eigen postvak en heb je altijd 24/7 uur toegang tot je eigen kantoorruimte. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid bij dit kantoorpand. Daarnaast zitten de kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen. Netjes toch?

Locatie en bereikbaarheid, Eemweg, Den Bosch

De locatie van dit kantoorpand is ideaal, het ligt namelijk op een goed bereikbare locatie. De dichtstbijzijnde bushalte is Scheldestraat. Deze bushalte bereik je in slechts 1 minuut lopen. Heb jij een hekel aan het openbaar vervoer en kom je liever met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf zowel de A2 als de A59 en de A65 in minder dan 10 minuten op kantoor. De ideale werklocatie dus!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Eemweg?

Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand, voorbeelden hiervan zijn reclamebureaus en adviesbureaus. Word jij de volgende? Plan een rondleiding in om het kantoorpand met je eigen ogen te bekijken.

2 beoordelingen Eemweg

Een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Gezellige zitjes in het pand aanwezig voor zowel formele als informele gesprekken

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!