VERHUURD

Den Bosch, Stationsplein 91

5 (4)
 • Bureau

 • Internet

 • Koffie/thee

 • Printen

 • Vergaderplek

 • KVK-inschrijving

 • Postadres

 • Keuken

 • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Den Bosch!

Kantoorruimte huren aan het Stationsplein (centrum)

Aan het Stationsplein in Den Bosch zijn meerdere kantoorruimten en flexibele werkplekken te huur. Dit kantoorpand is gebouwd in 1997 en heeft een gebruiksoppervlakte van 18.332 m2. Het kantoorpand staat op een prominente locatie in het stadscentrum van Den Bosch, nabij het Centraal Station. In het kantoorgebouw hangt een zakelijke en relaxte sfeer. Huurders maken onderling graag een praatje, maar zijn ook zeer gemotiveerd. Zo huurt hier onder andere een advocatenkantoor, psychiater en leverancier van medische apparatuur. Oftewel, een breed scala aan huurders waarbij iedereen welkom is!

Huurprijzen

In dit populaire kantoorpand zijn nog enkele kantoorruimten beschikbaar, deze kantoorunits variëren van 9 m2 tot 24 m2. Voor een kantoorunit van 9 m2 betaal je €509,- per maand en een kantoorunit van 21 m2 kost €1119,- per maand. Deze huurprijzen zijn all-in, high-speed internet en meubilair zijn bijvoorbeeld reeds bij deze prijs inbegrepen. Flexibele huurtermijnen zijn op deze locatie zeker mogelijk.

Centrale ligging, bemande receptie en heerlijke koffie

In dit kantoorpand aan het Stationsplein in Den Bosch helpt de bemande receptie je tijdens kantooruren met al je vragen en problemen en ook je gasten worden vriendelijk ontvangen. Er is een business lounge aanwezig waar je even kan werken buiten je kantoorunit om of je gasten kan ontvangen. De verschillende vergaderruimten zijn uitgevoerd met tv schermen en/of videoconferentie apparatuur. Ook heb je als huurder 24/7 toegang, wel zo fijn dat je je eigen werktijden kan bepalen.

Locatie en bereikbaarheid

Door de gunstige locatie naast Den Bosch Centraal Station reis je eenvoudig met de trein naar steden als Utrecht, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen. Ook is dit kantoorpand per bus eenvoudig te bereiken, het busstation is slechts 2 minuten lopen. Met de auto is Den Bosch te bereiken via de autosnelwegen A2 en A65. In de directe omgeving van het kantoorpand zijn meerdere parkeergarages te vinden, waarvan eentje zelfs onder het kantoorpand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Stationsplein?

Ben jij geïnteresseerd in dit kantoorpand aan het Stationsplein in Den Bosch? Kom dan snel kijken op deze locatie en ervaar zelf waarom jij voor dit kantoorpand moet kiezen. Plan een rondleiding in bij SKEPP of neem contact met ons op, dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Stationsplein in Den Bosch

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Stationsplein in Den Bosch.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

4 beoordelingen Stationsplein

Mooie kantoorlocatie op het centraal station van Den Bosch. Goed toegankelijk en prima faciliteiten.

Perfecte ligging voor een kantoorgebouw.

De kantoren en ook de vergaderruimten zijn goed ingericht en het meest belangrijke apparatuur is aanwezig.

Fijne Business Lounge om in te werken, prima werkplekken hier. Top

Er hangt hier een leuke sfeer!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!