Kantoorruimte huren Tilburg, Ellen Pankhurststraat 1

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ellen Pankhurststraat 1 in Tilburg

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 940 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 40 m2
  Huurprijs: € 1.340 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Ellen Pankhurststraat in Tilburg

In dit representatieve kantoorpand aan de Ellen Pankhurststraat in Tilburg kun jij binnenkort een geschikte kantoorruimte gaan huren. Het kantoorpand beschikt over meerdere kantoorkamers die variëren in oppervlakte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging op locatie in plannen.

Kantoorruimte huren

Op deze locatie zijn diverse mogelijkheden. De kleinste kantoorunit heeft een oppervlakte van 19m2 en deze huur je al voor maar €495,- per maand. Behoefte aan meer oppervlakte? Dat is geen enkel probleem het aanbod varieert tot kantoorkamers met een oppervlakte van 38m2. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere kantoorunits te combineren om zo de gewenste oppervlakte te creëren. 

Parkeergelegenheid, vergaderruimte en aangename werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Ellen Pankhurststraat in Tilburg kun jij gebruik maken van diverse faciliteiten. Het kantoorpand beschikt over een eigen parkeerplaats waar voldoende parkeergelegenheid is voor jou en jouw bezoekers. Voor het organiseren van een bijeenkomst groot of klein heb je toegang tot een ruime vergaderruimte. De aanwezigheid van een nette pantry geeft jouw de mogelijkheid om een heerlijke maaltijd klaar te maken. De kantoorkamers zijn voorzien van verwarming en airconditioning waardoor er altijd een aangename temperatuur heerst. Voor jouw online werkzaamheden heb je toegang tot het razendsnelle WiFi netwerk.  Jouw nieuwe werkplek is 24/7 toegankelijk waardoor jij flexibel bent bij het inplannen van jouw werkzaamheden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich op een goed bereikbare snelweg locatie. Vanuit hier rijd je zo de A58 op die jou in verbinding brengt met diverse steden en belangrijke hotspots in de omgeving. Op loopafstand ligt bushalte “Het Laar West” die een directe verbinding geeft tot Tilburg Centraal Station. Hierdoor biedt het openbaar vervoer een prima uitkomst voor jou en jouw bezoekers. In de omgeving zijn meerdere ondernemers en bedrijven gevestigd die wellicht uitkomst kunnen bieden voor jou. Het gezellige centrum van Tilburg is goed bereikbaar en biedt vele mogelijkheden om te genieten van een hapje en drankje of andere faciliteiten om te ontspannen. 

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Pankhurststraat in Tilburg?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan de Pankhurststraat in Tilburg? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag verder en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen waardoor jij deze locatie met eigen ogen kunt bewonderen.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Ellen Pankhurststraat 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen