Rotterdam Wijnhaven, Boompjes 40

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Boompjes in Rotterdam (Wijnhaven)

Ben jij op zoek naar een bijzondere kantoorruimte aan de Boompjes in Rotterdam Wijnhaven? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand met een asymmetrische kantoorruimten van glas en beton. Het is een trendy co-workingspace waar zowel kantoorruimten en werkplekken beschikbaar zijn. Daarnaast is het kantoorpand op een gunstige locatie gevestigd, je bereikt makkelijk en snel met zowel de auto als het openbaar vervoer jouw werkplek.

Huurprijzen

Het kantoorpand is pasgeleden volledig gerenoveerd en opent binnenkort haar deuren. Er zijn daarom nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Neem contact op met onze vastgoedconsultants en vraag naar alle mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld plek voor 5 personen, hier betaal je een maandelijks bedrag voor van €1313,-. Op zoek naar een grotere kantoorkamer? Neem een kijkje in de kantoorunit voor 10 personen, te huur voor €2625,- per maand.

Een receptie, restaurant en 24/7 toegankelijk

Naast het huren van een kantoorruimte aan de Boompjes Rotterdam Wijnhaven, maak je ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Bij binnenkomst in de royale entree tref je een bemande receptie. Zij kunnen je ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals het aannemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. In het kantoorgebouw is ook een goede koffiebar te vinden en een toprestaurant. Hier kun je heerlijk eten met klanten of gezellig met collega’s na werktijd. Werk je vaak na 5-en of in het weekend even door? Door de 24/7 toegankelijkheid heb jij de mogelijkheid op ieder gewenst moment bezig te gaan.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige locatie, je bereikt jouw werkplek makkelijk met de auto en het openbaar vervoer. Op een korte loopafstand van slechts 2 minuten vind je het busstation Rotterdam Willemswerf, vanaf hier kun je lijn 32 en 47 nemen naar het station. In de nabije omgeving staat een schitterend museum, het Maritiem Museum. Leuk en interessant om een keer heen te gaan voor wat ontspanning tijdens een werkdag.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Boompjes in Rotterdam Wijnhaven?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Boompjes in Rotterdam Wijnhaven? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Boompjes.

Boompjes 40 Boompjes 40 Rotterdam Wijnhaven Toplocatie!

1 beoordelingen Boompjes

Er hangt in dit kantoorgebouw een rustige sfeer, erg prettig om in te werken!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!