Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Rotterdam Wijnhaven{{ City.Title }}

Waar Stad of stadsdeel
Wat Alle kantoortypen
Wie personen
{{ inputs.peoples[0] }} persoon {{ inputs.peoples[1] }} personen +
Oppervlakte Metrage (m2)
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
Prijs per maand Prijs per maand
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }} Filters tonen Verbergen fal fa-times Filters verwijderen
Sorteer op:

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios
Mathios
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Rotterdam Wijnhaven was nog nooit zo eenvoudig. De vergelijkingswebsite van SKEPP biedt je een duidelijk overzicht wat betreft beschikbare werkplekken, kantoorkamers en kantoorruimte in Rotterdam Wijnhaven en andere kantoorlocaties in binnen- en buitenland. Zo kun jij eenvoudig de beste keuze maken. Hierin kunnen onze vastgoedconsultants jou ook nog eens perfect ondersteunen, geheel gratis en vrijblijvend. Wie weet heb jij binnenkort wel een rondleiding gepland in een kantoorruimte in Rotterdam?

Populaire kantoorlocaties in Rotterdam Wijnhaven

Een sfeervolle kantoorruimte huren in Wijnhaven kan bijvoorbeeld aan de Boompjes 40. Dit representatieve kantoorpand beschikt over bijzondere kantoorruimten die zich onderscheiden door het gebruik van veel glas en beton. Hier huur je bijvoorbeeld een kantoorkamer van voor 1 persoon vanaf €262,- per maand, tot een kantoorunit voor 10 personen voor een maandelijks bedrag van €2.625,- per maand. Je kunt er ook voor kiezen om kantoorruimte te huren in een ander stadsdeel van Rotterdam dan Wijnhaven, zoals de volgende populaire kantoorlocaties: Rotterdam Centrum, Centraal Station, Airport, Noord o f Zuid.

Haven in het centrum van Rotterdam, ideaal om kantoorruimte te huren

In het centrum van de stad vind je de Wijnhaven, die gegraven is in 1613. Dit gedeelte van Rotterdam is helaas grotendeels verloren gegaan in het bombardement op de stad van 14 mei 1940, waardoor veel historische gebouwen verloren zijn gegaan. Het Witte Huis is typerend voor de buurt, omdat deze gespaard is gebleven. Overgebleven panden zijn afgebroken en daarna weer opgebouwd. Daardoor zijn er veel moderne torens en panden te vinden in dit deel van de stad. Ideaal dus om hier een moderne kantoorruimte te huren.

Kantoorruimte huren in Rotterdam Wijnhaven bij SKEPP, gratis en vrijblijvend

Een kantoorruimte vinden in Rotterdam Wijnhaven of een andere locatie in binnen- of buitenland kan een tijdrovende zoektocht zijn. Maar bij SKEPP helpen wij jou bij deze zoektoch, helemaal gratis en vrijblijvend. Eenvoudig en snel krijg jij een overzicht van passende kantoorruimten op basis van jouw wensen en behoeften. Tijdbesparend en goedkoop! Je kunt telefonisch of via de mail contact op nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP, zij helpen jou graag. Ons motto is niet voor niets: Office As A Service. Een kantoorruimte huren in Rotterdam Wijnhaven doe je bij SKEPP!

Kaartweergave
fal fa-times

{{ office.Address }}

{{ office.CityTitle }}

  • {{ officeOffer.Available }}
  • {{ officeOffer.Available }}
  • {{ officeOffer.Available }}
  • {{ Facility }}
Meer informatie Plan een rondleiding
Filters {{ offices.length }}/{{ totalOfficesCount }}fal fa-times

Stad of stadsdeel

Kantoortype

Prijs per maand

{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +

personen

{{ inputs.peoples[0] }} Personen {{ inputs.peoples[1] }} Personen +

Metrage

{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +

Voorzieningen

fal fa-times Resetten