Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Rotterdam Wijnhaven{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Rotterdam Wijnhaven was nog nooit zo eenvoudig. De vergelijkingssite van SKEPP biedt je een duidelijk overzicht wat betreft beschikbare werkplekken, kantoorkamers en kantoorruimte in Rotterdam Wijnhaven en andere kantoorlocaties in binnen- en buitenland. Zo kun jij eenvoudig de beste keuze maken. Hierin kunnen onze vastgoedconsultants jou ook nog eens perfect ondersteunen, geheel gratis en vrijblijvend. Wie weet heb jij binnenkort wel een rondleiding gepland in een kantoorruimte in Rotterdam?

Populaire kantoorlocaties in Rotterdam Wijnhaven

Een sfeervolle kantoorruimte huren in Wijnhaven kan bijvoorbeeld aan de Boompjes 40. Dit representatieve kantoorpand beschikt over bijzondere kantoorruimten die zich onderscheiden door het gebruik van veel glas en beton. Hier huur je bijvoorbeeld een kantoorkamer voor 2 personen vanaf €700,- per maand, tot een kantoorkamer voor 7 personen voor een maandelijks bedrag van €1500,-. Je kunt er ook voor kiezen om kantoorruimte te huren in een ander stadsdeel van Rotterdam dan Wijnhaven, zoals de volgende populaire kantoorlocaties: Rotterdam Centrum, Centraal Station, Airport, Noord o f Zuid

Haven in het centrum van Rotterdam, ideaal om kantoorruimte te huren

In het centrum van de stad vind je de Wijnhaven, die gegraven is in 1613. Dit gedeelte van Rotterdam is helaas grotendeels verloren gegaan in het bombardement op de stad van 14 mei 1940, waardoor veel historische gebouwen verloren zijn gegaan. Het Witte Huis is typerend voor de buurt, omdat deze gespaard is gebleven. Overgebleven panden zijn afgebroken en daarna weer opgebouwd. Daardoor zijn er veel moderne torens en panden te vinden in dit deel van de stad. Ideaal dus om hier een moderne kantoorruimte te huren.

Kantoorruimte huren in Rotterdam Wijnhaven bij SKEPP, gratis en vrijblijvend

Een kantoorruimte vinden in Rotterdam Wijnhaven of een andere locatie in binnen- of buitenland kan een tijdrovende zoektocht zijn. Maar bij SKEPP helpen wij jou bij deze zoektocht, helemaal gratis en vrijblijvend. Eenvoudig en snel krijg jij een overzicht van passende kantoorruimten op basis van jouw wensen en behoeften. Tijdbesparend en goedkoop! Je kunt telefonisch of via de mail contact op nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP, zij helpen jou graag. Ons motto is niet voor niets: Office As A Service. Een kantoorruimte huren in Rotterdam Wijnhaven doe je bij SKEPP!

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten