Rotterdam Centrum, Westblaak 92

5 (8)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 506 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Westblaak in Rotterdam (Centrum)

In dit kantoorpand aan de Westblaak in Rotterdam huur je kantoorruimte op basis van flexibele huurvoorwaarden. Het betreft een kantoorgebouw uit 1978 met een totale gebruikersoppervlakte van 52.041 m2. Het kantoorpand biedt huisvesting aan diverse bedrijven, denk hierbij aan administratiekantoren, uitzendbureaus, adviesbureaus en incassobureaus.

Huurprijzen

De bezettingsgraad in dit kantoorpand ligt erg hoog. Momenteel zijn er slechts 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van 40 m2 en 43 m3. De maandelijkse huurprijs van de ruimte van 40 m2 start bij €720,-. De ruimte van 43 m2 kun je huren voor een maandelijks bedrag van €765,-. Dit aanbod is met name erg interessant voor startende ondernemers en jonge bedrijven. Als je besluit deze kantoorruimte te huren, dan huur je in het meest groene gebouw van Rotterdam, met vooruitstrevende technische installaties.

24/7 toegang en een pantry

In dit kantoorpand aan de Westblaak in Rotterdam, gelegen in de buurt Cool, zijn alle standaard voorzieningen en services inbegrepen. Zo heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, wel zo prettig als jij het fijn vindt om buiten kantoortijden om of in de weekenden de laatste werkzaamheden af te ronden. Daarnaast is er een pantry aanwezig en zitten de schoonmaakkosten bij de huurprijs inbegrepen. Bovendien zijn de kantoorruimten voorzien van airconditioning, wel zo prettig tijdens de warme zomerdagen.

Locatie en bereikbaarheid

Als jij het belangrijk vindt dat jouw kantoorpand in een gezellige omgeving staat, dan ben je hier aan het goede adres! In de nabije omgeving van het kantoorgebouw vind je namelijk diverse restaurants, koffiebarretjes en lunchrooms. Zo kun je een heerlijk hapje eten bij Shabu Shabu of een heerlijk wijntje drinken bij Tiki’s. De bereikbaarheid van het kantoorpand zelf is prima. Het dichtstbijzijnde treinstation is Beurs, vanaf hier is het slechts 5 minuten lopen naar kantoor. Met de auto ben je vanaf de A20, A13 en A15 in enkele minuten op kantoor. Een ideale locatie om te werken en om gasten te ontvangen dus.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Westblaak?

Ben je enthousiast en wil je graag een kantoorruimte huren aan de Westblaak in Rotterdam? Wees er dan snel bij, dit is namelijk een erg populaire locatie! Plan vandaag nog een rondleiding in en ontdek of een van deze ruimten geschikt is voor jouw onderneming.

3D Viewer Westblaak

Klik om te activeren

8 beoordelingen Westblaak

Top kantoor, heb hier met veel plezier gebruik gemaakt van de geboden ruimte.

Prachtige centrale locatie in Rotterdam, ik ben enthousiast!

Op het eerste gezicht straalt het pand al professionaliteit uit. Het is ook nog eens goed bereikbaar

Ziet er netjes uit, zeker het overwegen waard om hier een werkplek te huren

Vele faciliteiten, de ruimtes zien er professioneel uit.

Zeer strak afgewerkt kantoorpand.

Zeer geschikt voor de wat meer corporate ondernemingen.

Dit kantoorpand lijkt me meer dan prima, alles ziet er super uit...

Centrale ingang, altijd handig en ziet er professioneel uit!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!