Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Westblaak 92

5 (8 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Oplaadpunt auto
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Westblaak 92 in Rotterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Westblaak in Rotterdam (Centrum)

In dit kantoorpand aan de Westblaak in Rotterdam huur je kantoorruimte op basis van flexibele huurvoorwaarden. Het betreft een kantoorgebouw uit 1978 met een totale gebruikersoppervlakte van 52.041 m2. Het kantoorpand biedt huisvesting aan diverse bedrijven, denk hierbij aan administratiekantoren, uitzendbureaus, adviesbureaus en incassobureaus. 

Huurprijzen

De bezettingsgraad in dit kantoorpand ligt erg hoog. Momenteel zijn er slechts 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van 40 m2 en 43 m3. De maandelijkse huurprijs van de ruimte van 40 m2 start bij €720,-. De ruimte van 43 m2 kun je huren voor een maandelijks bedrag van €765,-. Dit aanbod is met name erg interessant voor startende ondernemers en jonge bedrijven. Als je besluit deze kantoorruimte te huren, dan huur je in het meest groene gebouw van Rotterdam, met vooruitstrevende technische installaties. 

24/7 toegang en een pantry 

In dit kantoorpand aan de Westblaak in Rotterdam, gelegen in de buurt Cool, zijn alle standaard voorzieningen en services inbegrepen. Zo heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, wel zo prettig als jij het fijn vindt om buiten kantoortijden om of in de weekenden de laatste werkzaamheden af te ronden. Daarnaast is er een pantry aanwezig en zitten de schoonmaakkosten bij de huurprijs inbegrepen. Bovendien zijn de kantoorruimten voorzien van airconditioning, wel zo prettig tijdens de warme zomerdagen. 

Locatie en bereikbaarheid

Als jij het belangrijk vindt dat jouw kantoorpand in een gezellige omgeving staat, dan ben je hier aan het goede adres! In de nabije omgeving van het kantoorgebouw vind je namelijk diverse restaurants, koffiebarretjes en lunchrooms. Zo kun je een heerlijk hapje eten bij Shabu Shabu of een heerlijk wijntje drinken bij Tiki’s. De bereikbaarheid van het kantoorpand zelf is prima. Het dichtstbijzijnde treinstation is Beurs, vanaf hier is het slechts 5 minuten lopen naar kantoor. Met de auto ben je vanaf de A20, A13 en A15 in enkele minuten op kantoor. Een ideale locatie om te werken en om gasten te ontvangen dus. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Westblaak? 

Ben je enthousiast en wil je graag een kantoorruimte huren aan de Westblaak in Rotterdam? Wees er dan snel bij, dit is namelijk een erg populaire locatie! Plan vandaag nog een rondleiding in en ontdek of een van deze ruimten geschikt is voor jouw onderneming. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Top kantoor, heb hier met veel plezier gebruik gemaakt van de geboden ruimte.

F

Prachtige centrale locatie in Rotterdam, ik ben enthousiast!

P

Op het eerste gezicht straalt het pand al professionaliteit uit.

Het is ook nog eens goed bereikbaar

K

Ziet er netjes uit, zeker het overwegen waard om hier een werkplek te huren

D

Vele faciliteiten, de ruimtes zien er professioneel uit.

J

Zeer strak afgewerkt kantoorpand.

Zeer geschikt voor de wat meer corporate ondernemingen.

L

Dit kantoorpand lijkt me meer dan prima, alles ziet er super uit...

L

Centrale ingang, altijd handig en ziet er professioneel uit!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Westblaak 92

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen