Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Westblaak 109

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Westblaak 109 in Rotterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 257 m2
  Huurprijs: € 3.855 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Westblaak in Rotterdam (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Westblaak in Rotterdam Centrum? Kom dan een kijkje nemen in dit kantoorpand! Gevestigd op een fantastische locatie, midden in het levendige Rotterdam. Vele ondernemingen zijn hier gevestigd en daarmee is dit één van de hoofdboulevards van Rotterdam, sluit jij je hier bij aan? Het pand is gebouwd in 1966, maar pas geleden volledig gerenoveerd.

Huurprijzen

Op deze locatie is er momenteel een totale oppervlakte van 687 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Het is mogelijk om een kantoorunit te huren vanaf 233 m2, voor een maandelijks van €2815,- is deze ruimte op de 6e verdieping van jou. De andere beschikbare kantoorruimte is 455 m2, gevestigd op de begane grond. Voor €5497,- in de maand huur jij deze fantastische kantoorruimte! Reis je met de auto naar je kantoorkamer en je parkeerplek huren? Voor €125,- in de maand ben jij verzekerd van een parkeerplek op deze drukke locatie. 

Een restaurant, vergaderruimte en receptie

Sinds de renovatie aan de Westblaak in Rotterdam Centrum, zijn er vele services en faciliteiten aanwezig waar jij optimaal gebruik van kunt maken wanneer je een kantoorruimte huurt. Zo kun je dagelijks genieten van een heerlijke verse lunch, met je collega’s in het restaurant. Ook is het gebruik maken van een vergaderruimte mogelijk, erg handig voor een meeting of om een presentatie te geven. De bemande receptie in de representatieve entree kan verschillende taken van je overnemen, zoals binnen komende telefonie en postverwerking.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een perfecte ligging midden in het centrum van Rotterdam. In de nabije omgeving zijn vele cafés, koffietentjes en goede restaurants gevestigd. Bijvoorbeeld bij Ferry, heerlijke daghappen om de hoek! Om het kantoorpand te bereiken met het openbaar vervoer met je slechts 2 minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde bushalte naar je werkplek. Ook het treinstation Rotterdam Centraal is op loopafstand te bereiken. Reis je met de auto naar je werkplek? De snelwegen A20, A13 en A15 zijn binnen enkele minuten makkelijk te bereiken vanaf jouw kantoorruimte.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Westblaak in Rotterdam Centrum?

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte aan de Westblaak in Rotterdam Centrum? Neem dan nu contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar de juiste werkplek. Door middel van een rondleiding kun jij dit kantoorgebouw met eigen ogen bekijken en beleven. Wie weet huur jij hier binnenkort wel jouw kantoorruimte!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Klanten van ons vinden het geweldig om op deze locatie langs te komen.

Dit komt door de mooie centrale entree en het gezellige bedrijfsrestaurant.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Westblaak 109

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen