Kantoorruimte huren Rijswijk, Laan van Vredenoord 17-19

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Laan van Vredenoord 17-19 in Rijswijk

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 135 m2
  Huurprijs: € 1.800 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 240 m2
  Huurprijs: € 3.200 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Laan van Vredenoord 17-19, Rijswijk

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Laan van Vredenoord in Rijswijk? Dan is dit toffe kantoorpand wat voor jou. Dit kantoor zit op het hoogwaardige kantoren- en bedrijvenpark Hoornwijck. Met deze kantoorvilla ga je indruk maken op jouw klanten en bezoekers! Deze kantoorruimte zit langs de belangrijke snelwegen van de randstad maar wel in een groene omgeving! Het Molenvlietpark ligt in de achtertuin van deze kantoorruimte. De perfecte gelegenheid om even de benen te strekken. 

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn 2 kantoorruimtes beschikbaar voor verhuur. Een ruimte van 135 m2 is te huur voor € 1.406,- per maand. Oog op een grotere kantoorruimte? Dan is de ruimte van 240 m2 geschikt. Deze huur je voor € 2.500,- per maand. Deze genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze experts!

Imponerende entree, 24/7 toegang en perfecte werkomstandigheden

Huur jij een kantoor aan de Laan van Vredenoord in Rijswijk? Dan profiteer je van veel faciliteiten! Je komt jouw kantoor binnen bij de imponerende entree. Is jouw werkdag niet altijd van 9.00 uur tot 17.00 uur? Geen probleem! Jouw werkplek is 24/7 toegankelijk. Ideaal toch! De werkomstandigheden zijn ook goed op orde. Met de aanwezige airconditioning en perfect werkende centrale verwarmingssysteem regel jij de gewenste temperatuur op kantoor. Ga je er graag op uit? In de omgeving zitten diverse horecagelegenheden en winkels.

Locatie en bereikbaarheid

Deze kantoorruimte is uitstekend bereikbaar. Er is een directe aansluiting op de A4 en A13. Het knooppunt ligt binnen 5 minuten rijden naar de kantoorruimte aan de Laan van Vredenoord. De auto parkeer je op een van de aanwezige parkeerplaatsen. Deze zijn te huur voor € 80,- per maand. Wil je ook bereikbaar zijn met het OV? Op loopafstand liggen haltes voor de tram richting station Rijswijk en station Den Haag Centraal.

Huur jij binnenkort een kantoor aan de Laan van Vredenoord 17-19 in Rijswijk

Ben je enthousiast geworden over de kantoorunit en wil je hem graag met eigen ogen bekijken? Bij SKEPP vraag je gratis en vrijblijvend een rondleiding aan. Kies een datum en tijdstip en dan plannen de experts een rondleiding voor je in. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze vastgoedexperts. Zij vertellen je graag meer over de kantoorruimte aan de Laan van Vredenoord 17-19 in Rijswijk.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Laan van Vredenoord 17-19

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen