Kantoorruimte huren Rijswijk, Einsteinlaan 28

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Einsteinlaan 28 in Rijswijk

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 700 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 950 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 6 personen
  Huurprijs: € 1.650 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 8 personen
  Huurprijs: € 2.400 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 487 m2
  Huurprijs: € 28.900 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Einsteinlaan in Rijswijk

Zoek jij een representatieve kantoorruimte in Rijswijk, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het luxe kantoorgebouw aan de Einsteinlaan. Het kantoorgebouw wordt ook wel De Rijswijkse Olifant genoemd en heeft een totale vloeroppervlakte van maar liefst 12.166 m2. De locatie van het kantoorpand is zeer gunstig, je bereikt namelijk zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk en snel jouw werkplek. Ben jij nieuwsgierig en wil je graag de beschikbare kantoorruimten met eigen ogen bekijken? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Wanneer je hier een kantoorruimte huurt, huur je een turn-key kantoorunit. Dat houdt in dat je nergens meer achter aan hoeft, de kantoorkamer wordt namelijk gemeubileerd opgeleverd. Daarnaast maak je ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo betaal je bijvoorbeeld voor een kantoorunit die geschikt is voor 6 personen een maandelijks bedrag van €2700,-. Huur je liever een grotere kantoorruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer voor 10 personen, hier betaal je €4500,- per maand voor. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Parkeermogelijkheid en een receptie

Het huren van een kantoorruimte aan de Einsteinlaan in Rijswijk brengt vele voordelen met zich mee. De voorzieningen in en rondom het kantoorgebouw zijn namelijk goed gefaciliteerd. Reis je bijvoorbeeld met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Je kunt jouw auto parkeren op een van de 32 beschikbare parkeerplaatsen die zich bevinden onder het kantoorpand. Daarnaast is er bij binnenkomst in de royale entree altijd vriendelijk ontvangst door de receptionisten. Zij kunnen ook jou ondersteunen met verschillende administratieve werkzaamheden zoals het aannemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op een goed bereikbare locatie. Zo zijn de verschillende op- en afritten van de rijkswegen A4 en A13 binnen enkele minuten te bereiken. De steden Den Haag, Rotterdam en Amsterdam zijn binnen een half uur rijden vanaf jouw nieuwe werkplek te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er zijn verschillende bus- en tramhaltes op korte loopafstand van slechts 5 minuten met een rechtstreekse verbinding naar het treinstation van Den Haag. Vanaf hier bereik je makkelijk andere grote steden in Nederland. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Einsteinlaan in Rijswijk?

Zie jij het wel zitten en ben je enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Einsteinlaan in Rijswijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Einsteinlaan in Rijswijk. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Einsteinlaan 28

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen