Kantoorruimte huren Reeuwijk, Leeghwaterstraat 25

Voorzieningen
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Leeghwaterstraat 25 in Reeuwijk

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 438 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 38 m2
  Huurprijs: € 751 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 88 m2
  Huurprijs: € 1.353 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 91 m2
  Huurprijs: € 1.417 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 97 m2
  Huurprijs: € 1.525 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Leeghwaterstraat in Reeuwijk

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Leeghwaterstraat in Reeuwijk? Neem dan nu een kijkje in dit bedrijfsverzamelgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 2002 en verhuurd zowel kantoorruimten als werkplekken. Door de goede ligging heeft het kantoorpand een uitstekende bereikbaarheid en je maakt hier gebruik van vele services en faciliteiten.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar, bijvoorbeeld een kantoorruimte van 32 m2. Voor slechts een maandelijks bedrag van €553,- is deze kantoorruimte van jou. Ben je opzoek naar een grotere kantoorunit? Er is ook een kantoorkamer beschikbaar met een oppervlakte van 88 m2, voor €1229,- in de maand. Naast het huren van een kantoorruimte is het ook mogelijk om een werkplek te huren. Deze werkplek is 5 dagen in de week van jou voor maar €195,- in de maand. Een mooie locatie om door te groeien met je bedrijf, vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een receptie, vergaderruimten en 24/7 toegankelijkheid

Het kantoorgebouw aan de Leeghwaterstraat in Reeuwijk beschikt over vele services en faciliteiten waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken. In de representatieve entree tref je een bemande receptie aan, zij kunnen jouw zakenrelaties ontvangen en kunnen ook meerdere taken bij jou uit handen nemen. Ook is er de mogelijkheid om een vergaderruimte te huren, er zijn er maar liefst 6 soorten aanwezig. Een handige plek om voor een meeting of een belangrijke presentatie. Een groot voordeel is dat het kantoorpand 24/7 toegankelijk is, erg handig wanneer je buiten kantoortijden om de laatste werkzaamheden wil afronden. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een goede bereikbaarheid, dit komt mede door de goede aansluiting met het openbaar vervoer en op/afritten van verschillende snelwegen. Zo ligt de dichtstbijzijnde bushalte op slechts 5 minuten loopafstand en de A12, A20 en A4 zijn ook binnen enkele minuten te bereiken. In de nabije omgeving vanaf jouw werkplek, is er een winkelcentrum. Erg handig voor een snelle boodschap na werktijd. En kom je met de auto naar je werkplek? Je kan voor de deur parkeren. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Leeghwaterstraat in Reeuwijk?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Leeghwaterstraat in Reeuwijk? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants. Wat dat kost? Helemaal niets! Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Leeghwaterstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Leeghwaterstraat 25

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen