Gouda, Tielweg 26-30

Kantoorruimte huren aan de Tielweg in Gouda

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Gouda, maar heb je nog niet jouw ideale plekje gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Tielweg. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorunit te huren in een kantorencomplex wat bestaat uit 3 verschillende kantoorgebouwen. Het is een representatief kantoorkantoorpand, echt een visiteplaatje voor jouw organisatie. Er zijn verschillende metrages beschikbaar, zo huur je dus altijd een kantoorkamer op maat. Ben je nieuwsgierig en wil je graag een kijkje komen nemen? Plan dan een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Je kunt hier terecht met zowel een kleine als grote organisatie. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een kantoorruimte van 43 m2 te huren voor een maandelijks bedrag van €412,- op de 4e verdieping. Huur je liever een grotere kantoorruimte? Op de begane grond zijn nog verschillende kantoorunits vrij, van bijvoorbeeld 554 m2. Hier betaal je €5309,- voor per maand. Op deze locatie is deelverhuur mogelijk, doorgroeien op dezelfde locatie is dus zeker mogelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants.

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Tielweg in Gouda, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo kun jij door de 24/7 toegankelijkheid jouw eigen werktijden bepalen, ideaal! Of je nou in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden, het is allemaal mogelijk. Daarnaast is er per verdieping een luxe pantry aanwezig, een fijne plek voor een lekker bakje koffie/thee.

Locatie en bereikbaarheid

De kantoorgebouw is gunstig gelegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij straks makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. De op- en afritten van de nabijgelegen rijkswegen A12 en A20 liggen namelijk op een korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is op korte loopafstand bereikbaar. Deze buslijn heeft een directe verbinding met het treinstation in Gouda, vanaf hier bereik je makkelijk andere steden in Nederland.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Tielweg in Gouda?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Tielweg in Gouda? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uit komt! Wil je eerst wat meer informatie ontvangen over het kantoorgebouw? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij bij SKEPP helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Tielweg in Gouda.

Tielweg 26-30 Tielweg 26-30 Gouda Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!