Kantoorruimte huren Gouda, Tielweg 26-30

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Tielweg 26-30 in Gouda

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 464 m2
  Huurprijs: € 5.400 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 485 m2
  Huurprijs: € 5.600 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 498 m2
  Huurprijs: € 5.800 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 673 m2
  Huurprijs: € 7.800 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1256 m2
  Huurprijs: € 12.036 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Tielweg in Gouda

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Gouda, maar heb je nog niet jouw ideale plekje gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Tielweg. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorunit te huren in een kantorencomplex wat bestaat uit 3 verschillende kantoorgebouwen. Het is een representatief kantoorkantoorpand, echt een visiteplaatje voor jouw organisatie. Er zijn verschillende metrages beschikbaar, zo huur je dus altijd een kantoorkamer op maat. Ben je nieuwsgierig en wil je graag een kijkje komen nemen? Plan dan een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog verschillende kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Je kunt hier terecht met zowel een kleine als grote organisatie. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een kantoorruimte van 43 m2 te huren voor een maandelijks bedrag van €412,- op de 4e verdieping. Huur je liever een grotere kantoorruimte? Op de begane grond zijn nog verschillende kantoorunits vrij, van bijvoorbeeld 554 m2. Hier betaal je €5309,- voor per maand. Op deze locatie is deelverhuur mogelijk, doorgroeien op dezelfde locatie is dus zeker mogelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Tielweg in Gouda, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo kun jij door de 24/7 toegankelijkheid jouw eigen werktijden bepalen, ideaal! Of je nou in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden, het is allemaal mogelijk. Daarnaast is er per verdieping een luxe pantry aanwezig, een fijne plek voor een lekker bakje koffie/thee. 

Locatie en bereikbaarheid

De kantoorgebouw is gunstig gelegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij straks makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. De op- en afritten van de nabijgelegen rijkswegen A12 en A20 liggen namelijk op een korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is op korte loopafstand bereikbaar. Deze buslijn heeft een directe verbinding met het treinstation in Gouda, vanaf hier bereik je makkelijk andere steden in Nederland. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Tielweg in Gouda?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Tielweg in Gouda? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uit komt! Wil je eerst wat meer informatie ontvangen over het kantoorgebouw? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij bij SKEPP helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Tielweg in Gouda. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Tielweg 26-30

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen