Super deal

Gouda, Kampenringweg 45

5 (2)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 149 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 301 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Kampenringweg (Bloemendaal)

Gemeubileerd kantoorruimte huren tegen aantrekkelijke huurprijzen? Dat kan in dit kantoorpand aan de Kampenringweg in Bloemendaal. De kantoorruimten bevinden zich in een kantoorpand dat is gelegen binnen het kantorengebied van de ‘Goudse Poort’ en gebouwd is in 2002. De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt maar liefst 13.854 m2 wat is verdeeld over 6 bouwlagen.

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorpand zowel werkplekken als kantoorruimten. Een werkplek huur je al vanaf €149,- per maand. Toch liever een eigen, afgesloten kantoorruimte? Deze zijn al te huur vanaf €177,- per maand. Je huurt dan een kantoorruimte met 1 werkplek. Een kantoorruimte met 3 werkplekken daarentegen kost €531,- per maand. Je huurt in dit kantoorpand tegen zeer aantrekkelijke huurvoorwaarden. De kantoorruimten zijn al per maand te huur.

Glasvezel internet, lounges en receptie

Naast het gebruiken van je eigen kantoorruimte aan de Kampenringweg in Bloemendaal maak je in dit kantoorpand direct gebruik van een aantal voorzieningen. Zo gebruik je in dit kantoorpand razendsnelle glasvezelverbinding, zitten de kosten voor schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen en ben je ook voor meubilair geen extra kosten kwijt. Bovendien beschikt het kantoorgebouw over een bemande receptie. Hier kunnen ze je ondersteuning bieden met werkzaamheden als de postverwerking en telefoonbeantwoording. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een loungeruimte waar je kunt werken. En het leuke is, je maakt ook direct gebruik van de overige 3000 lounges van deze verhuurder verspreid over het hele land. Perfect toch?

Locatie en bereikbaarheid

Over de bereikbaarheid hoef jij je geen zorgen te maken. De dichtstbijzijnde bushalte is Hanzeweg. Deze bushalte ligt op een afstand van slechts 700 meter. Bovendien ben je met de auto vanaf de A12 in slechts 5 minuten op kantoor. Deze goede bereikbaarheid maakt dat het kantoorpand ook zeer geschikt is voor het houden van vergaderingen met zakenpartners.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kampenringweg?

Zie jij het al zitten om een kantoorruimte te huren op deze toffe locatie gevestigd aan de Kampenringweg in Bloemendaal? Twijfel dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Kampenringweg in Gouda

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Kampenringweg in Gouda.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

2 beoordelingen Kampenringweg

Genoeg ruimte in de kantoorruimtes, leuk ingericht en een leuke huurprijs.

Mooie ruime kantoren

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!