Kampenringweg 45

Gemeubileerde kantoorruimte te huur tegen een lage huurprijs in Gouda

Gemeubileerde kantoorruimte huren in Gouda tegen een lage huurprijs? In dit kantoor aan de Kampenringweg in Gouda, is dat mogelijk! Kantoorruimten worden hier in diverse afmetingen en prijzen aangeboden. Zo huurt u hier een eigen werkplek voor maar €219,- p.m. (incl. G/W/L). Een kantoorunit is al te huur vanaf €439,- p.m. (incl. G/W/L). Flexibel huren kan, wanneer u tenminste 1 jaar huurt ontvangt u de laagste huurprijs!

Dit kantoorpand is voorzien van parkeerruimte en een business lounge

De kantoorruimten binnen dit kantoorgebouw zijn verdeeld over 5 bouwlagen. Op de begane grond is een gemeenschappelijke receptie en een business lounge aanwezig. Op de verdiepingen zijn pantry's en toilettengroepen aanwezig. Het kantoorgebouw is uitgevoerd met liften, heeft een beveiligingssysteem en eigen parkeerruimte. U ontvangt dus meer dan alleen de vierkante meters! Met de Worldcard maakt u ook gebruik van de business lounges en vergaderruimten op 60 locaties in Nederland en 2000 locaties over de hele wereld!

Dit kantoorgebouw in Gouda, een zichtlocatie vanaf de A12

Dit kantoor is gelegen op een zichtlocatie vanaf de autosnelweg A12. De bereikbaarheid vanaf deze snelweg is prima. Vanwege de aanwezige parkeerruimte, is het pand ook goed toegankelijk per auto!

De Kampenringweg in Gouda, zeker de moeite waard!

Heeft u nog een werkplek, kantoorunit (vanaf 10 m2) of kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) nodig in Gouda? Ga dan eens op deze locatie kijken, het is zeker de moeite waard! Plan een gratis rondleiding bij SKEPP of stel een vraag aan één van onze vastgoedconsultants.

Gemeubileerde kantoorruimte met lage huurprijs in Gouda Kampenringweg 45 Gouda Toplocatie!

1 beoordelingen Kampenringweg 45

Genoeg ruimte in de kantoorruimtes, leuk ingericht en een leuke huurprijs.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons.