Kantoorruimte huren Nunspeet, Dorpsstraat 40A

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Dorpsstraat 40A in Nunspeet

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 625 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 575 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 6 personen
  Huurprijs: € 950 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Dorpsstraat in Nunspeet

In dit kantoorpand aan de Dorpsstraat in het centrum van Nunspeet kun jij binnenkort een toffe kantoorruimte gaan huren. Op deze locatie zijn diverse mogelijkheden om het aanbod af te stemmen op jouw wensen. Dus wacht niet langer en neem contact op onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Kantoorruimte huren

Het Business Center heeft momenteel enkele kantoorkamers beschikbaar die variëren in oppervlakte en prijs. Een kantoorruimte geschikt voor 3 personen huur je al voor slechts €575,- per maand. Of neem de kantoorkamer die beschikt over 6 werkplekken deze kost maar €950,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief de service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent. Dat is toch wel zo fijn! 

Nette pantry, vergaderruimte en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Dorpsstraat in Nunspeet krijg jij toegang tot een nette pantry. Een geschikte plek om je werkdag te pauzeren en jezelf te voorzien van een lekker maaltijd. Voor het organiseren van een vergadering of presentatie kun je de representatieve vergaderruimte in dit Business Center reserveren. Jouw nieuwe werkplek is 24/7 toegankelijk waardoor jij flexibel bent bij het inplannen van jouw werkzaamheden. In de omgeving zijn diverse parkeermogelijkheden waar jij gratis of met behulp van een blauwe kaart je auto kunt parkeren. Zowel de kantoorkamers als de openbare ruimtes zijn stijlvol ingericht en geven een warm thuisgevoel. 

Locatie en bereikbaarheid

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich midden in het bruisende en gezellige centrum van Nunspeet. Met het brede assortiment winkels en horecagelegenheden wordt jij van vele gemakken voorzien. Zo haal gemakkelijk een broodje bij de Bakker Bart om de hoek. Ook voor je dagelijkse boodschappen biedt het centrum van Nunspeet diverse mogelijkheden. Het kantoorpand is goed bereikbaar met de auto. Ook het openbaar vervoer kan wellicht een uitkomst bieden met een bushalte om de hoek. Vanuit hier vertrekken geregeld bussen naar Zwolle centraal en andere belangrijke hotspots in de omgeving.

Kantoorruimte huren aan de Dorpsstraat in Nunspeet?

Wil jij een kijkje nemen in dit prachtige kantoorpand aan de Dorpsstraat in Nunspeet? Wacht dan niet langer en laat onze vastgoedconsultants een bezichtiging voor jou inplannen. Dan kun jij deze fijne kantoorkamers met eigen ogen bewonderen! 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Dorpsstraat 40A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen